Amazon TR neden AGT ile çalışıyor?

@Hypno bilmiyorum ben Amazon'dan alışveriş yaptığım da hiç sabah alıp akşam teslim aldığım olmadı ama mesela 22 de alıp sabah 5 de kargolanip 17 civarı elime ulaştığı olmuştu.

@Vio evet Kocaeli de nerede yaşıyorsun dün aldığım şeyler de buğu aldığım syeler de hep elime 24 saatte ulaşıyor ve 3 saat sonra sipariş verirsem yarın elime bu ürün ulaşamaz.
Gördüğün gibi eğer yarın elimde olmalı ise 2 saat 34 dakika içinde almalıyım.

Ben İstanbul'da yaşıyorum Gebze ile aramda 30 dakika mesafe var yakınım o taraflara o yüzden çok hızlı şekilde elimde oluyor.

Ben bıktım artık her seferinde dağıtıma çıkarıp arıyorlar bütün evde bekliyorum kargo gelmiyor. Kolay gelsin çok iyiydi neden ısrarla agt ile çalışıyorlar anlamıyorum. Dün müşteri hizmetleriyle görüştüm öncelik vereceklerini saat 22:00'a kadar getireceklerini söylediler kargo yine gelmedi. İlçemdeki diğer firmalarla sorun yaşamıyorum bari seçenek sunsunlar başka firma kullanalım. Adamlar dağıtıma çıkardık evde olacak mısınız diye soruyor, bütün gün evde bekliyoruz gelen giden yok. Getirmeyeceksen arama bu kadar basit. Şubeleride yok gidip alayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı