F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 10 Eylül 2023 #1 Amazon satıcısından aynı anda aynı sepette birkaç ürün aldım ama sadece biri kargoya verilmiş, diğerleri verilmemiş. Bunun sebebi ne olabilir?
Amazon satıcısından aynı anda aynı sepette birkaç ürün aldım ama sadece biri kargoya verilmiş, diğerleri verilmemiş. Bunun sebebi ne olabilir?
Çözüm Görkem Umut 10 Eylül 2023 F 16 Fighting Falcon dedi: Amazon satıcısından aynı anda aynı sepette birkaç ürün aldım ama sadece biri kargoya verilmiş, diğerleri verilmemiş. Bunun sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Amazon ürünlerin hepsini aynı anda kargoya vermiyor. Birden fazla siparişe bölüp o şekilde kargoluyor. Merak etme gelir hepsi.
F 16 Fighting Falcon dedi: Amazon satıcısından aynı anda aynı sepette birkaç ürün aldım ama sadece biri kargoya verilmiş, diğerleri verilmemiş. Bunun sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Amazon ürünlerin hepsini aynı anda kargoya vermiyor. Birden fazla siparişe bölüp o şekilde kargoluyor. Merak etme gelir hepsi.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.855 Çözümler 175 10 Eylül 2023 #2 F 16 Fighting Falcon dedi: Amazon satıcısından aynı anda aynı sepette birkaç ürün aldım ama sadece biri kargoya verilmiş, diğerleri verilmemiş. Bunun sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Amazon ürünlerin hepsini aynı anda kargoya vermiyor. Birden fazla siparişe bölüp o şekilde kargoluyor. Merak etme gelir hepsi. Artı 0 Eksi Çözüm
F 16 Fighting Falcon dedi: Amazon satıcısından aynı anda aynı sepette birkaç ürün aldım ama sadece biri kargoya verilmiş, diğerleri verilmemiş. Bunun sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Amazon ürünlerin hepsini aynı anda kargoya vermiyor. Birden fazla siparişe bölüp o şekilde kargoluyor. Merak etme gelir hepsi.
KS KS F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 10 Eylül 2023 #3 Görkem Umut dedi: Amazon ürünlerin hepsini aynı anda kargoya vermiyor. Birden fazla siparişe bölüp o şekilde kargoluyor. Merak etme gelir hepsi. Genişletmek için tıkla... Tam da konu onaylanınca kargoya verildi evet, garip sistem. Artı 0 Eksi
Görkem Umut dedi: Amazon ürünlerin hepsini aynı anda kargoya vermiyor. Birden fazla siparişe bölüp o şekilde kargoluyor. Merak etme gelir hepsi. Genişletmek için tıkla... Tam da konu onaylanınca kargoya verildi evet, garip sistem.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 10 Eylül 2023 #4 Amazon satıcısına sor? Artı 0 Eksi
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.563 Çözümler 37 10 Eylül 2023 #5 Farklı paketler halinde olabiliyor ama aynı zamanda gelir, çok ürün sipariş ettiğimde genellikle böyle gönderiyor Amazon. Artı 0 Eksi
Farklı paketler halinde olabiliyor ama aynı zamanda gelir, çok ürün sipariş ettiğimde genellikle böyle gönderiyor Amazon.
3 378894 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 381 Çözümler 1 10 Eylül 2023 #6 Bende yakın bir zamanda toplu bir alışveriş yaptım 15 adet. 4 adet kargoyla geldi sadece 1 kalem için ayrı kargo yaptıkları da olmuştu değişik bir kargo sistemleri var. Artı 0 Eksi
Bende yakın bir zamanda toplu bir alışveriş yaptım 15 adet. 4 adet kargoyla geldi sadece 1 kalem için ayrı kargo yaptıkları da olmuştu değişik bir kargo sistemleri var.
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.827 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 10 Eylül 2023 #7 Ürüne göre farklı departmanlardan paketleniyordur. Artı 0 Eksi
KS KS F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 10 Eylül 2023 #8 SHYAH dedi: Amazon satıcısına sor? Genişletmek için tıkla... Gece 12’de hangi müşteri hizmetleri açık? Artı 0 Eksi
SHYAH dedi: Amazon satıcısına sor? Genişletmek için tıkla... Gece 12’de hangi müşteri hizmetleri açık?