Amazon TR ürün almak güvenli mi?

Evet arkadaşlar soru gayet açık.

Ürün teslimi sonrası 1 aylık iade garantisi veriliyor galiba Amazon tarafından. Önceden alışveriş yapmış olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İyi sosyaller.

500 TL civarı kitap alışverişim oldu en fazla 2 günde geldi hepsi sağlam ve ayraçlıydı Türkiye'deki bütün satıcılardan daha güvenilir olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Arkadaşımında 3K civarı bir monitör alışverişinde 1 ölü piksel çıktı anında değiştirdiler.
 
Amazon Tr cidden çok güvenilir. Ama amazon Tr üzerinden satıcısı Amazon Germany olan 970 evo plus sipariş ettim içinden 256 gb patriot marka bi ürün çıktı. Olay malesef bu gün oldu. iade açtılar ve ürün ellerine tekrar ulaşınca yardımcı olacaklarını ilettiler.

Eğer germany değilde Amazon Tr mağazanın ürünü olaydı dedi temsilci, şu dakika iade ücretinizi yapabilirdik(sanırım depo kayıtlarını kontrol edip yapıyorlarmış). Amazon Almanya firmasına ulaştığında, oradaki satıcı sorun çıkarırsa eğer, Tr deki Amazon 14 günün bitiminde biz karşılayacağız iade ücretini, biz tamamen müşteri memnuniyeti odaklı olarak çalışıyoruz dedi.

Daha önce de Amazon Tr den ama başka satıcıdan ürün almıştım, satıcı iade işlemini oyalamıştı ve 3 günün sonunda direk para iadesini yapmışlar dı.

Umarım sorun yaşamam ssd de.
 
Amazon en sağlamı. Hatta son kargom geç kaldı diye kendileri hesabıma bakiye bile yükledi. Ben kargom geç kaldı bile dememiştim.
 
Şöyle anlatayım : QP'den 2 tane arka arkaya apex pro aldım, iki üründe de sorun vardı ve ikisinide 15dk dener denemez iadeye verdim. Ürünlerin iade süresi 1 ay ve 1 ay 10 gün sürdü. Amazonda da klavye ve bu tarz donanımlarda kiminde yay sesi, kiminde başka sorun kiminde de ben beğenemedim. Fakat hepsinin iadesini onlara ulaştıktan en geç 2 gün sonra yapıyorlar. Acaba sorun çıkaracaklar da THH'ye başvurmak zorunda kalacak mıyım diye düşünmüyorsunuz bile. 4.600TL'm 1 ay QP'nin elinde yattı.
 
Satıcı Amazon ise düşünmeden alışveriş yapabilirsiniz.

En az 100 defa Amazon'dan ürün aldım, bir kere bile sorun yaşamadım.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı