Amazon TR üzerinden 40 bin TL laptop önerisi

derstein

Centipat
Merhaba, Amazon'dan 12 taksitle Acer Nitro AN515-58-7725 almıştım, değişim sürecinde ve pazartesi günü süre doluyor, yeni cihaz gelmez ise iadeyi hediye çeki olarak alacağım ve üstüne maksimum 2-3 bin TL daha ekleyip yeni bir laptop alacağım. Max 38-40 bin TL aralığında Amazon TR üzerinden RTX 4060'lı laptop önerileri bekliyorum.

Evet zorunlu, ödemeyi bankaya alirsam taksit taksif alacağım, bu yüzden hediye ceki olarak alip gerekirse üstüne ekleyecegim.

Itopyadaki güzel ürünmüş ama maalesef.

Merhaba, Amazon'dan 12 taksitle Acer Nitro AN515-58-7725 almıştım, değişim sürecinde ve pazartesi günü süre doluyor, yeni cihaz gelmez ise iadeyi hediye çeki olarak alacağım ve üstüne maksimum 2-3 bin TL daha ekleyip yeni bir laptop alacağım. Max 38-40 bin TL aralığında Amazon TR üzerinden RTX 4060'lı laptop önerileri bekliyorum.
bütçe artarsa

ileride de biraz birikim yapıp bir monitor çekersiniz yanına 280 veya 360 hz

4
bütçe artarsa

ileride de biraz birikim yapıp bir monitor çekersiniz yanına 280 veya 360 hz
4070 li çok iyi duruyor aslinda zorlayabilirim, lenovo loq un islemcisi zayif degil mi? Her ne kadar karti beslese bile bana biraz zayif geldi, hp victus 16 larin 40 bin seviyesinde modellerini ariyorum ama hepsi tükenmis sanirim.

İade cek fiyati 37.500 civari olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı