dediğim gibi google'dan aratırsan inceleme konumu görebilirsinBeast R75'i araştıracağım hocam hiç duymadım daha önce.
dediğim gibi google'dan aratırsan inceleme konumu görebilirsinBeast R75'i araştıracağım hocam hiç duymadım daha önce.
Dediğim gibi Google'dan aratırsan inceleme konumu görebilirsin
elimde r75 pro var, memnunum, epomaker he75 deneme şansım olmadıHocam selam, Beast R75 Pro, Epomaker HE75 tri ve Epomaker RT80 klavyeleri arasında kararsız kaldım. Hangisi daha mantıklı olur?
Elimde R75 Pro var, memnunum, Epomaker HE75 deneme şansım olmadı.
Kablosuz ekranlı klavyelerin pilleri çok kötü oluyor diye RT80'e hiç bakmadım, zaten o manyetik değil diye hatırlıyorum doğru modelse aklıma gelen, aynı kulvarda değiller.
bence yok, gözüme gelen herhangi bir eksik olmadı, aula f75'im de var sesi falan gayet tatmin ediyorR75 Pro'nun herhangi bir eksikliği var mı? Ses tekerleğinin olmaması biraz düşündürüyor beni Aula F75'ten geçeceğim.
Bence yok, gözüme gelen herhangi bir eksik olmadı, Aula F75'im de var sesi falan gayet tatmin ediyor.
kankam ben şu an r75 prodan çok memnunum, w75 kablolu diye biliyorum kablosuz fetişin yoksa tercih edilebilir ancak ben r75 pro tercih ederdim (ki ettim de)Hocam birkaç gün geçmiş tozlanmadan sormak istedim. Ben W60, W75, Beast R68he ve R75 Pro arasında kaldım. Şu an Aula F75 kullanıyorum knob için bir de küçük diye almıştım. F tuşlarını sadece Minecraft'ta kullanıyorum FN'ye alışamıyorum denemiştim. O yüzden W60 birtik görselden çıktı knob çok mu gerekli emin değilim. Genelde FPS oyunlari oynuyorum ara sırada story. Sizce almaya değer mi? Böyle en profesyoneli bende var falan değil de geri düşmeden eğlenmek için istiyorum. Aula F75 de bir sıkıntım yok fakat forumlarda her gün manyetik klavye görünce artık düşünmeye başladım. Dediğim gibi öyle böyle profesyonel olacağım değil de işimi görsün geride bırakmasın mantığındayım bir de 120 bine full sistem dizeceğim klavye fare hepsi var klavye içinde extra bütçe ayırmak istemiyorum ama gerek derseniz ayıracağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.