Alihan Şekerci Kilopat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2019 #1 Hayırlı günler. Uzun bir araştırma yaptım ama bir sonuca varamadım. Trendyol, Gittigidiyor, Hepsiburada vs. sitlerde olduğu gibi vergi sistemi (Türkiye'den alışveriş olduğu için) olmadığını biliyorum. Fakat bu olay Amazon TR'de de geçerli mi? Birkaç ürün almak istiyorum ve cebimden süpriz vergi parası vermek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Hayırlı günler. Uzun bir araştırma yaptım ama bir sonuca varamadım. Trendyol, Gittigidiyor, Hepsiburada vs. sitlerde olduğu gibi vergi sistemi (Türkiye'den alışveriş olduğu için) olmadığını biliyorum. Fakat bu olay Amazon TR'de de geçerli mi? Birkaç ürün almak istiyorum ve cebimden süpriz vergi parası vermek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 23 Aralık 2019 #2 Hayır, süpriz bir vergi yok. Satıcılar Türkiye üzerinden gönderim yapıyor.
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 23 Aralık 2019 #3 Amazon TR ürünleri yurtdışından gelmiyor. Hepsiburada mantığı nasılsa aynısı.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.963 Makaleler 6 Çözümler 32 23 Aralık 2019 #4 Amazon TR'nin Türkiye deposu var. Vergi falan alakası yok. Hepsiburada ile aynı yani.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 23 Aralık 2019 #5 Hayır. Amazon TR tamamen Türk Vergi Sistemine tabii bir marka. Sonundaki TR kısaltması bunu gösteriyor zaten. Yurtdışı siteleri gibi vergisiz alınamaz veya satamaz yani.
Hayır. Amazon TR tamamen Türk Vergi Sistemine tabii bir marka. Sonundaki TR kısaltması bunu gösteriyor zaten. Yurtdışı siteleri gibi vergisiz alınamaz veya satamaz yani.
destinationchaos Hectopat Katılım 20 Şubat 2017 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2019 #6 Amazon TR Türkiye'deki diğer alışveriş siteleri gibi çalışır. Amazon.com yurt dışıdır. Kargo ücreti + KDV + ÖTV + hizmet bedeli alır.
Amazon TR Türkiye'deki diğer alışveriş siteleri gibi çalışır. Amazon.com yurt dışıdır. Kargo ücreti + KDV + ÖTV + hizmet bedeli alır.
Alihan Şekerci Kilopat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2019 #7 Unavailableuser dedi: Amazon TR ürünleri yurtdışından gelmiyor. Hepsiburada mantığı nasılsa aynısı. Genişletmek için tıkla... Yani herhangi bir vergi vs. verilmiyor değil mi ?
Unavailableuser dedi: Amazon TR ürünleri yurtdışından gelmiyor. Hepsiburada mantığı nasılsa aynısı. Genişletmek için tıkla... Yani herhangi bir vergi vs. verilmiyor değil mi ?
Arda10 Centipat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 8 23 Aralık 2019 #8 Gönül rahatlı ile alabilirsin 2 yıldır alışveriş yapıyorum .dünde fare aldım bir tane vergi yok zaten Tr den tedarik ediliyor ürünler .
Gönül rahatlı ile alabilirsin 2 yıldır alışveriş yapıyorum .dünde fare aldım bir tane vergi yok zaten Tr den tedarik ediliyor ürünler .
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 23 Aralık 2019 #9 Alihan Şekerci dedi: Yani herhangi bir vergi vs. verilmiyor değil mi ? Genişletmek için tıkla... KDV veriliyor sadece her sitede olduğu gibi. Ürünler yurtdışından gelmiyor gümrük falan vermiyorsun.
Alihan Şekerci dedi: Yani herhangi bir vergi vs. verilmiyor değil mi ? Genişletmek için tıkla... KDV veriliyor sadece her sitede olduğu gibi. Ürünler yurtdışından gelmiyor gümrük falan vermiyorsun.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 23 Aralık 2019 #10 Alihan Şekerci dedi: Yani herhangi bir vergi vs. verilmiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Vergiler fiyata dahil halde yani. Görülen fiyat son fiyat.
Alihan Şekerci dedi: Yani herhangi bir vergi vs. verilmiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Vergiler fiyata dahil halde yani. Görülen fiyat son fiyat.