Günaydın, JBL GO 3 alacaktım. hazır en ucuz Amazon'da ve Amazon Prime üyeliğim varken Amazon'dan alayım dedim. Fakat ödemem (Ziraat banka kartı) reddediliyor. Sebebi ne olabilir?
Ziraat Mobil uygulaması nasıldır bilmiyorum ama genel olarak ayarlar kısmında yer alıyor. Hem internet alışverişine hem e-posta yoluyla alışverişe açık olduğuna emin olun
ve tekrar deneyin.
Olmazsa bankaya gidin veya müşteri hizmetleri ile görüşün.
Sosyal medya platformları ve Downdetector'de yer alan şikayetlere göre Türkiye'nin en büyük kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası'nın servislerinde birkaç saat önce erişim sorunu başladı.
Günaydın, JBL GO 3 alacaktım. hazır en ucuz Amazon'da ve Amazon Prime üyeliğim varken Amazon'dan alayım dedim. Fakat ödemem (Ziraat banka kartı) reddediliyor. Sebebi ne olabilir?
www.technopat.net
Hocam Ziraat Bankası ile ilgili problem yaşanıyor şu an. Alışverişi yapamamanız normal, birkaç gün sonra tekrar denerseniz başarılı olur.
www.technopat.net
Hocam Ziraat Bankası ile ilgili problem yaşanıyor şu an. Alışverişi yapamamanız normal, birkaç gün sonra tekrar denerseniz başarılı olur.
Ziraat ile ilgili sorunla alakalı olabilir. Ayrıca ürün için girdiğiniz fatura ve adres bilgilerinde ki kişisel bilgiler kart sahibinin kişisel bilgileri ile aynı olmalı. Bilginiz olsun. Örneğin kart sahibi Ahmet. Fatura bilgisinde ki yazılan Mehmet olursa gene reddedilir.
Farklı banka kartı varsa onunla deneyin hocam. Ziraat Bankası ile ilgili birkaç dakika öncesine kadar hâlâ sorunun devam ettiği yönünde yorumlar okudum. Ne kadar sürede çözüleceğini kestirmek zor. Ziraat Mobil uygulamasına son yarım saatte yaklaşık on denemede yalnızca bir kez erişebildim.