Amazon TR'den alışveriş yapıldığında ek ücret alıyor mu?

Makaleler
34
Yer
İstanbul
Arkadaşlar bu kasayı almak istiyorum Amazon sitesinde ekstra 1700 TL gibi bir kargo ücreti istiyor Amazon TR sitesinden alırsam bir sıkıntı çıkar mı yoksa Hepsiburada, N11, Gittigidiyor gibi normal bir şekilde alışveriş mi yapacağım ek bir şey ödeyecek miyim buradan aldığım ürünler Türkiye'den mi geliyor normal Amazon'da yurtdışından geliyor çünkü.

Son düzenleme:
Amazon TR ürünleri Türkiye'deki satıcılar tarafından satılıyor. Aynı dediğiniz gibi Hepsiburada, N11 ve Gittigidiyor şeklinde. Ek bir ücret olmaz.
Kargo süresi de aynı mı Hepsiburada gibi? Ayrıca aşağıda verdiğim kasayı alsam bir sıkıntı çıkar mı?
Corsair Cc-9011182-Ww 275R Airflow Tamperli Mid-Tower Gaming Case, Beyaz: Amazon.com.tr

Kargo süresi de aynı mı Hepsiburada gibi? Ayrıca aşağıda verdiğim kasayı alsam bir sıkıntı çıkar mı?
Corsair Cc-9011182-Ww 275R Airflow Tamperli Mid-Tower Gaming Case, Beyaz: Amazon.com.tr

"Genellikle 2–3 gün içinde kargoya verilir." Sitede yazan aynen bu ayrıca satıcı da Türkiye merkezli derin bilgisayarmış herhangi bir ekstra ücret ödemezsiniz.

Evet, satıcılar hangi kargo şirketi ile anlaştıysa onlar tarafından gönderiliyor. "Kargo Bedava" ibaresi de var hem. Böyle kasa gibi ağır bir kargo için ücret ödemiyorsunuz işte. Muhtemelen sıkıntı çıkmaz.

Satıcının yorumlarına bakabilirsiniz. %58 pozitiflik oranı var. Belki satıcı yüzünden kargo işlemleri uzayabilir.

Ben 2 Ağustos'ta aldım. Ertesi gün bayramdı ama yine de kargoya verdiler. 4 Ağustos'ta geldi. Herhangi bir sıkıntı olmaz. Rahat rahat alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı