Amazon TR'nin sattığı ürünler orijinal midir?

Cpt.Revenger

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:Ryzen 5 5600
Anakart:Asus prime a320m-F
Ekran Kartı:Gtx 1650
Kasa:Darkflash skywalker
Depolama:512gb ssd
Ram:16 Gb 3000mhz
Arkadaşlar selam. Kendime New era şapkası koleksiyonu yapan biriyim. Genelde şapkaları fashfed ve SuperStep üzerinden alıyordum. Amazondada değişik modelleri gördüm ve fiyatları aşırı yüksek değillerdi(1000 ile 1500 arası).satıcı olarak da amazontr olarak gözüküyor. Amazon'un kendi sattığı ürünler orijinal midir? Yoksa sahte olma ihtimali var mı?

Arkadaşlar selam. Kendime New era şapkası koleksiyonu yapan biriyim. Genelde şapkaları fashfed ve SuperStep üzerinden alıyordum. Amazondada değişik modelleri gördüm ve fiyatları aşırı yüksek değillerdi(1000 ile 1500 arası).satıcı olarak da amazontr olarak gözüküyor. Amazon'un kendi sattığı ürünler orijinal midir? Yoksa sahte olma ihtimali var mı?
Zannedersem sahte olma ihtimali imkansiza yakin.

Emin olun Hepsiburada ve Trendyol satıcılı ürünlerden daha güvenilir Amazon satıcı.

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar sipariş verdim ve teslim aldım. Ürün orijinal ve 1500 tlilik ürün sepet indirimi ile 950 TL gibi fiyata geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı