Amazon "Trojan:XML/Phish.J!eml" Nasıl Temizlenir?

xheimdall

Hectopat
İyi günler, sistemimi tarattığımda Windows Defender "Trojan:xMML/Phis.J!eml" adlı trojan virüsünü buldu. Windows Defender üzerinden kaldır eylemini gerçekleştirdim. Daha sonra ise Malwarebytes ve AdwCleaner ile tarattım fakat virüse rastlamadım. Ben bu virüsten kurtulduğuma nasıl emin olabilirim?

İyi günler, sistemimi tarattığımda Windows Defender "Trojan:xMML/Phis.J!eml" adlı trojan virüsünü buldu. Windows Defender üzerinden kaldır eylemini gerçekleştirdim. Daha sonra ise Malwarebytes ve AdwCleaner ile tarattım fakat virüse rastlamadım. Ben bu virüsten kurtulduğuma nasıl emin olabilirim?

Bir turda Kaspersky ile tarayın onda da bir şey çıkmaz ise gitmiş demektir.

Teşekkürler Kaspersky'de deneyeyim. Bir de görev yöneticisinin başlangıç sekmesinde Chrome yüklü olmamasına rağmen Chrome diye bir şey gözüküyor bu zararlı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• 1111111.png
    1111111.png
    16,5 KB · Görüntüleme: 117
@xheimdall, başlangıç sekmesinde bulunan "Chrome" ögesini temizlemek için Autoruns kullanabilirsin. Daha önceden Google Chrome yüklememiş miydin? AdwCleaner ile tarama yaptığında tarayıcılarındaki eklentileri ve senkronizasyon hizmetini devre dışı bırakmış mıydın?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı