Amazon Türkiye MSI 31.5" Optix MAG322CQR'i siparişini iptal etti

taarruzkecisi

Picopat
27 Ocak'ta aşağıdaki ürünün siparişini verdim, 3 gün sonra teslim edileceği yazıyordu. 3 gün sonra 7 oldu, 7'den sonra 10 oldu 14 oldu derken bugün siparişimi iptal etmişler. Tedarik edemeklerinden dolayı(!). Bugün halen daha aynı ürünü satıyorlar. Siparişi verdiğim gün indirimdeki ürün, aynı fiyata 2 yerde daha satıştaydı. Bugün aynı fiyata hiçbir yerde yok. Zorda kalmadıkça Amazon TR'yi kullanmayın.

Hep Amazon'u kullanırım. Size büyük ihtimalle hediye çeki vermişlerdir. Kontrol edebilir misiniz? Ek olarak size oldu diye Amazon TR'yi kullanmayacak birisi yoktur burada.
Geçenlerde benzer bir tepkiyi, benzer bi amazon konusuna bende yazdım. Gayet memnundum hizmetlerinden, Türkiye'ye ilk geldikleri günden beri kullanıyordum. Fakat bu son yaşadığım tecrübe ve forumdaki diğer insanların da yaşadıkları gösteriyor ki bunlar istisna değil. Gayet iş bilmezlik.

Geçenlerde benzer bir tepkiyi, benzer bi Amazon konusuna ben de yazdım. Gayet memnundum hizmetlerinden, Türkiye'ye ilk geldikleri günden beri kullanıyordum. Fakat bu son yaşadığım tecrübe ve forumdaki diğer insanların da yaşadıkları gösteriyor ki bunlar istisna değil. Gayet iş bilmezlik.
Müşteri hizmetleri ile konuşun(canlı destek). Onlar bir şekilde iletirler yüksek mevkilere büyük ihtimalle.

Müşteri hizmetleri ile konuşun(canlı destek). Onlar bir şekilde iletirler yüksek mevkilere büyük ihtimalle.
Maalesef bunun çözüm olacağını zannetmiyorum zira iletişime bir kaç kez geçtim, müşteri hizmetlerinde de gözle görülür bir kalite düşüşü var. Direkt amazon.com'a mail atıp, iletişime geçtim. Umarım TR'deki hizmet kalitesinin artmasında bir faydası olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı