Amazon Türkiye Teknik Desteği Var mı?

zekiarslan21

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 4-5 ay önce Aliexpress'ten steelseries kulaklık almıştım. Mikrofonu bozuk geldi. İade etmek için teknik desteğe başvurdum fakat ingilizcem yeterli olmadığından anlaşamadık, iletişim kuramadık. Bu aralar da Amazon'dan mouse almak istiyorum fakat yine ayıplı ürün gelirse diye korkuyorum. Bu sitelerin hiç Türkçe desteği var mı?

Amazon Türkçe desteği geldi. Teknik destek için geçerli mi bilemiyorum. İstersen yokla :) Kargo ücreti felan kim ödüyor diye saçma sorular sor :)

Amazon.de 'de Türkçe Dil Desteği var. Teknik destek var mı yok mu bilmiyorum ama amazon.de'nin amazon.com'dan tek farkı € ve $ olması. Yoksa iki sitede orjinal Amazon sitesidir.

Amazon.de 'de Türkçe Dil Desteği var. Teknik destek var mı yok mu bilmiyorum ama amazon.de'nin amazon.com'dan tek farkı € ve $ olması. Yoksa iki sitede orjinal Amazon sitesidir.
Anladım teşekkürler. Bu arada 2 sitede herhangi bir mouse'nin karşılaştırmasını yaptım arada 100₺ fark var buda € farkı olsa gerek. Seçimimi amazon.com'dan kullanacağım. İyi sosyaller

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı