Y YahyaKemal Centipat Katılım 28 Ağustos 2019 Mesajlar 8 30 Eylül 2019 #1 Merhaba. İlk defa konu açıyorum bir yazım yanlışı olduysa affola. Başlıkta yazdığım gibi Amazon Türkiye'den telefon almak istiyorum. Ancak İninal kart ile ödeme yapabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2019
Merhaba. İlk defa konu açıyorum bir yazım yanlışı olduysa affola. Başlıkta yazdığım gibi Amazon Türkiye'den telefon almak istiyorum. Ancak İninal kart ile ödeme yapabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Fatih Işık 30 Eylül 2019 Yapabilirsiniz. MasterCard geçen her yerde kullanabiliyor olmanız lazım.
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2019 #2 Yapabilirsiniz. MasterCard geçen her yerde kullanabiliyor olmanız lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
elasticheart Megapat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 285 Yer Narnia Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2019 #3 Fatih Işık dedi: Yapabilirsiniz. MasterCard geçen her yerde kullanabiliyor olmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Visa olmadı mı ya ininal? 31 Ağustos'a kadar kartınızı değiştirin diyordu. Artı 0 Eksi
Fatih Işık dedi: Yapabilirsiniz. MasterCard geçen her yerde kullanabiliyor olmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Visa olmadı mı ya ininal? 31 Ağustos'a kadar kartınızı değiştirin diyordu.
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2019 #4 elasticheart dedi: Visa olmadı mı ya ininal? 31 Ağustos'a kadar kartınızı değiştirin diyordu. Genişletmek için tıkla... O konuda net bir bilgim yok. Visa olduysa da aynı şekilde geçerlidir Artı 0 Eksi
elasticheart dedi: Visa olmadı mı ya ininal? 31 Ağustos'a kadar kartınızı değiştirin diyordu. Genişletmek için tıkla... O konuda net bir bilgim yok. Visa olduysa da aynı şekilde geçerlidir
KS KS Y YahyaKemal Centipat Katılım 28 Ağustos 2019 Mesajlar 8 30 Eylül 2019 #5 Yeni karttan aldım. Çok sevindim. Yardımlarınız için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2019 Artı 0 Eksi