Amazon üzerinden ekran kartı almak

Kampfar

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 3060 Ti veya 3070 Ti gibi bir kart bakıyorum. Bu sabah Amazon'da güzel bir fırsat vardı ama aklımdaki sorular sebebiyle kaçırdım. Tekrar denk gelirse direkt almak istiyorum.

1. Param nakit banka hesabımda. Kredi kartıyla almayacağım yani.
2. Garanti mevzusu. Kartı yanlış hatırlamıyorsam Germany Amazon gönderiyordu. Bozulduğunda bir şey olduğunda para iade yapıyorlar mı?
3. Vergiyi baştan ödediğimiz için gümrükte takılma ihtimali yok değil mi?

Biliyorum bazısı yersiz soru ama hiç bu şekilde alışveriş yapmadım.

Ürün şuydu: Palit RTX3070Ti GAMINGPRO 8GB 256Bit GDDR6X : Amazon.com.tr: Bilgisayar

26159983e415e012f35d24468145c3a6.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 3060 Ti veya 3070 Ti gibi bir kart bakıyorum. Bu sabah Amazon'da güzel bir fırsat vardı ama aklımdaki sorular sebebiyle kaçırdım. Tekrar denk gelirse direkt almak istiyorum.

1. Param nakit banka hesabımda. Kredi kartıyla almayacağım yani.
2. Garanti mevzusu. Kartı yanlış hatırlamıyorsam Germany Amazon gönderiyordu. Bozulduğunda bir şey olduğunda para iade yapıyorlar mı?
3. Vergiyi baştan ödediğimiz için gümrükte takılma ihtimali yok değil mi?

Biliyorum bazısı yersiz soru ama hiç bu şekilde alışveriş yapmadım.

Ürün şuydu: Palit RTX3070Ti GAMINGPRO 8GB 256Bit GDDR6X : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Eki Görüntüle 1322931

Sıkıntı olmaz büyük ihtimalle fakat Japonya gibi doğu Asya üzerinden elektronik ürünler alma. Bir de satıcı Amazon mu?

Ben temmuz 23'te Amazon Almanya'dan aldım ekran kartımı herhangi bir sorun çıkmadı. Ben garantisi için özellikle Amazon müşteri hizmetlerine bir soru sormadım. Garantisi var ama araştırmak istemedim. Sen bir sor fikir edinmiş olursun. Bütçen varsa 3080 Ti almaya bak. Bir kez alıyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı