Amazon üzerinden film alınır mı?

Teşekkürler. Peki yabancı ülkeden aldığım Blu-Ray'in dijital kodunu Türkiye'de kullanabilir miyim? (iTunes'te böyle birşey göremedim ama Google Film'de hangi ülkede aldıysan o ülkede kullanmalısın yazıyordu.)
Dijital kodlar iTunes'ta kullanmak için değil sanırım, Blu-Ray'le alacağınız filmin yanında geleni kastettiyseniz. Ayrı olarak iTunes kodundan bahsediyorsanız bildiğim kadarıyla iTunes'ta film kodu yok.

Dijital kodlar iTunes'ta kullanmak için değil sanırım, Blu-Ray'le alacağınız filmin yanında geleni kastettiyseniz. Ayrı olarak iTunes kodundan bahsediyorsanız bildiğim kadarıyla iTunes'ta film kodu yok.

Ben bunu görünce iTunes'e de var sanmıştım.

Bir süredir transformers blu-ray alma fikrim vardı. Türkiye'de sadece birkaç filmi var ve de çok pahalı.

Burada 6 film daha ucuza geliyor. Ve dijital kopyasını da veriyorlar. Bu dijital kopyayı istediğim yerde kullanabilir miyim? (Google Play, iTunes vb.)
Ve Google Play'de Türkçe dublaj değil galiba. ITunes'e baktım ama orijinal dillerde İngilizce yazıyor. Diğer dillerde ise "Türkçe (altyazılı, stereo, Dolby)" Türkçe kısmı böyle. Dublaj var mıdır?
@uwutku @349398 @Kimse @16986

Bir yorumda söylediğine göre iTunes, gelen kodları kullanmanız için doğru platform. Yorum yapacak olursam 60$ ki 600TL olarak görüyorum, yüksek bir meblağ.

but ido recommend this collection because it’s worth it and if you have an iPhone MAKE SURE YOU REDEEM THE CODES THROUGH ITUNES. Because you’ll get all the movies in 4K

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı