Amazon üzerinden işlemci alınır mı?

Öncelikle bir kez bile alışveriş yapmamış, vergi nedir, gümrük yasak ürünler nedir, ne değildir bilmeyenlerin yorumuna bakma. Bilgisi yok konuşuyor millet.

Ürün gümrükte kalmaz. Yasak değil işlemci getirtmek. Arızalı çıkması durumunda zaten Amazon direkt iade oluşturulması için gerekli bütün işlemleri yapıyor. Vergisini alırken Amazon zaten gösteriyor o yüzden gümrükte çıkacak vergi Amazon tarafından ödeniyor. Ve artık ürünlerin garantileri Türkiye de geçerli. Bilmeden konuşan arkadaşlara diyorum. Örnek vermek gerekirse Amerika'dan aldığım HP laptopu burada teknik servise gönderdim ve benim muhatap olduğum kişi Amerika HP olduğu için Türkiye de göremeyeceğim hizmeti HP Türkiye'den gördüm çünkü Amerikan vatandaşı yada ürün kullanan kişilerine en ufak yanlışta adamı çizerler. Bu konuda çok ciddiler gerekirse bütün çalışanlar kovulur müşteri asla kötü gönderilmez. Tabii her marka ve her ürün global Garanti sunmaz, alacağınız ürünün markası ile iletişime geçerseniz size tek tek hangi ürünlerin Türkiye'de direkt marka Garantisi olacağını söylerler ben alırken öyle yapıyorum. Genelde Amazon 1 hafta içinde ürünü teslim etmiş oluyor gümrükte çok aksi bir durum olmazsa. Ben bütün sistemi amazon.com üzerinden topladım ve konu linkini paylaşıyorum umarım yardımcı olur. İşine yararsa begenini alırım :)

Çok haklısın ben bi kaç makale okudum sosyal üzerinden detaylarınıda öğrendim eğer ucuza başka parçalarda bulursam almayı düşünüyorum uğraşıp yazdığın , ilgilendiğin için teşekkürler herkese iyi akşamlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı