Amazon üzerinden mağazası bulunan bir satıcıdan almış olduğum ürünü iade etmek istiyorum ama iade sayfasında çıkan barkodla kargo şubesine gittiğimde AMZ ile başlayan bir kodun olması gerektiğini söylüyorlar. Bu konuda önceden deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Amazon üzerinden mağazası bulunan bir satıcıdan almış olduğum ürünü iade etmek istiyorum ama iade sayfasında çıkan barkodla kargo şubesine gittiğimde amz ile başlayan bir kodun olması gerektiğini söylüyorlar. Bu konuda önceden deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
AMZ ile değil de D ile başlayan bir kod var onu MNG Kargo’ya götürdüm(satıcının anlaşmalı olduğunu söylediği firma) ancak oradaki kişiyle konuştuğumda üstte yazan şeyleri söyledi.Belki bu konu hakkında bilgisi olmayabilir diye düşünüyorum. Olmazsa farklı bir şubeden gönderim yapmayı deneyeceğim.
Amz ile değil de D ile başlayan bir kod var onu MNG Kargo'ya götürdüm(satıcının anlaşmalı olduğunu söylediği firma) ancak oradaki kişiyle konuştuğumda üstte yazan şeyleri söyledi. Belki bu konu hakkında bilgisi olmayabilir diye düşünüyorum. Olmazsa farklı bir şubeden gönderim yapmayı deneyeceğim.