Amazon üzerinden sipariş yaptıktan sonra arayan numara

Yer
Sakarya/Akyazı
Daha fazla  
Meslek
Teknisyen.
Amazon üzerinden telefon siparişi yaptım ve yaklaşık 5 dakika sonra "+44 1904 211437" bu numara beni aradı. Yarım yamalak türkçe bilen birisi bana aldığım sipariş hakkında bilgiler sordu. Amazondan arıyorum sipariş onayı için. Ne sipariş etmiştiniz söyler misiniz. Kartın son 4 hanesini söyler misiniz tarzı sorular. Dediğim gibi yarım yamalak türkçesi vardı. Şüphelenmeli miyim? Yoksa olağan bir şey mi? Hiçbir yer telefonu taksitle satmazken 6 taksit vardı taksitle aldım. Mağazayı aradım taksit konusunda. Yasalar gereği biz taksit yapamıyoruz. Amazonun kendi yaptığı bir taksit dedi. Onların bu sözüne göre sipariş ettim. Satıcı: Reyontek adında bir mağaza.

Düzenleme:

1627313497901.png

Amazon bize ulaşın kısmında burada "beni şimdi arayın" tuşuna bastığımda benzer bir numara arıyor. Endişelenicek bir durum yok galiba.

Son düzenleme:
Hocam amazon beni hiçbir siparişimden sonra aramadı. Epey de kullandım aslında bir şeyler almak için hiç başıma gelmedi. Amazon'un ne sipariş ettiniz kartınızın 4 hanesi gibi saçma sorular soracağını da sanmıyorum. Garip geldi açıkçası bana.

Amazon üzerinden telefon siparişi yaptım ve yaklaşık 5 dakika sonra "+44 1904 211437" bu numara beni aradı. Yarım yamalak türkçe bilen birisi bana aldığım sipariş hakkında bilgiler sordu. Amazondan arıyorum sipariş onayı için. Ne sipariş etmiştiniz söyler misiniz. Kartın son 4 hanesini söyler misiniz tarzı sorular. Dediğim gibi yarım yamalak türkçesi vardı. Şüphelenmeli miyim? Yoksa olağan bir şey mi? Hiçbir yer telefonu taksitle satmazken 6 taksit vardı taksitle aldım. Mağazayı aradım taksit konusunda. Yasalar gereği biz taksit yapamıyoruz. Amazonun kendi yaptığı bir taksit dedi. Onların bu sözüne göre sipariş ettim. Satıcı: Reyontek adında bir mağaza.

Düzenleme:

Eki Görüntüle 1118911
Amazon bize ulaşın kısmında burada "beni şimdi arayın" tuşuna bastığımda benzer bir numara arıyor. Endişelenicek bir durum yok galiba.
O kadar sipariş verdim amazonda bir kere bile beni kimse aramadı.

Sorun yok bosuna endiselenmeyin, amazon.de ve amazon.com.tr uzerinde turkce bilen insanlar call centerda calisiyorlar. +44 Almanyanin telefon kodu, muhtemelen Almanyada yasayan call centerda calisan Türk asıllı ya da Türkçe bilen birisi tarafindan guvenlik amaciyla aranmissinizdir.
Ben de canlı yardıma bağlanmaya çalışınca +44'lü numara aradı ama açmadım direkt. Kim bilir nasıl bir kazık saplardı Türk Telekom...
Amazonun tüm aramalarini, Amazon ödüyor bildigim kadariyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı