CS2 FPS'i 130-160 seviyesinden 50'ye düşüyor

Çok kullanıcı şu anda FPS düşmesi yiyor bence CS'den kaynaklı zaten bende bırakabilsem bırakacamda olmuyor :D

Büyük ihtimalle bozuk oyun sıcaklıktan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum bilgisayar neredeyse hiç sıcak değil oyun bozuk siz böyle bir sorun yaşamıyor musunuz FPS düşüşü gibi?

Büyük ihtimalle bozuk oyun sıcaklıktan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum bilgisayar neredeyse hiç sıcak değil oyun bozuk siz böyle bir sorun yaşamıyor musunuz FPS düşüşü gibi?

Benim ekran kartı üst seviye bir ekran kartı ki bence ondan ben yaşamıyorum.

Çok kullanıcı şu anda FPS düşmesi yiyor bence CS'den kaynaklı zaten bende bırakabilsem bırakacamda olmuyor :D

Benim ekran kartı üst seviye bir ekran kartı ki bence ondan ben yaşamıyorum.

Anladım.

Anladım.

Çünkü bugün bu sorunu yazan siz hariç 3 kişi daha gördüm güncelleme gelirse düzelir odan 2 3 gün falan alıyor.

Anladım.

Hocam isterseniz Steam'den arkadaş ekleyebilirsiniz.

Çünkü bugün bu sorunu yazan siz hariç 3 kişi daha gördüm güncelleme gelirse düzelir odan 2 3 gün falan alıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

benim sorunuma benziyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı