Amazon.uk'dan ekran kartı alınır mı?

Ti bulunuyor ara sıra o fiyata.
Ödemeyi döviz cinsinden yaparsanız yine 10 bin TL'ye tekâmül ediyor.

Hocam az önce biraz araştırma yaptım da, aynı paraya hatta daha uyguna 6600 XT alınabiliyormuş. Uzun zamandır, özellikle 5000 serisindeki sürücü sorunlarından sonra AMD kartlarını takip etmemiştim. Testlerde 3060'ı tokatlıyor. 3060 DLSS etkisi ile biraz yaklaşıyor ama ağırlıklı olarak 6600XT bayağı önde. Ne dersiniz, 6600XT tercih edilebilir mi? R5 3600X işlemciye sahibim. 1080p oyuncusuyum.

Hocam az önce biraz araştırma yaptım da, aynı paraya hatta daha uyguna 6600 XT alınabiliyormuş. Uzun zamandır, özellikle 5000 serisindeki sürücü sorunlarından sonra AMD kartlarını takip etmemiştim. Testlerde 3060'ı tokatlıyor. 3060 DLSS etkisi ile biraz yaklaşıyor ama ağırlıklı olarak 6600XT bayağı önde. Ne dersiniz, 6600XT tercih edilebilir mi? R5 3600X işlemciye sahibim. 1080p oyuncusuyum.
O zaman size ASUS Rog Strıx rx6600xt'yi tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ASUS TUF RTX 3060 alacağım. Amazon.uk sitesinde fiyatı 521 pounda buldum. 1-2 güne sipariş vermeyi düşünüyorum. Türk lirasıyla ise ödemeyi seçtiğimde ise 10.400₺ oluyor. Satıcı ve gönderen Amazon. Buradan alışveriş yapan oldu mu daha önce, bilmem veya dikkat etmem gereken bir durum var mıdır? Ek olarak ASUS TUF 3060 3 fanlı modeli önerir misiniz? Herhangi bir sorunu var mı bu modelin? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Diğer arkadaşların yorumunu okumadan yapıyorum bu yorumu hocam. İngiltere üstünden aldığınızda 2 yıl garantisi oluyor diye biliyorum. 2.si gümrük vergi iadesi olma ihtimalide var. Gigabyte Aorus almıştım aylar önce 600 pounda 113 poundu vergi iadesi olarak geri geldi.

O zaman size ASUS ROG STRIX RX 6600 XT'yi tavsiye ederim.

Araştırmalarıma dayanarak ham güçte 6600XT gerçekten çok başarılı fakat DLSS, RTX gibi teknolojilerde 3060 öne çıkıyor. Ne yapsam bilemedim 😃. Ayrıca 3060'da 12 GB VRAM ve 192 bit konusunda 6600xt'nin önüne geçmesi bir avantaj mıdır bilemedim.

Araştırmalarıma dayanarak ham güçte 6600XT gerçekten çok başarılı fakat DLSS, RTX gibi teknolojilerde 3060 öne çıkıyor. Ne yapsam bilemedim 😃. Ayrıca 3060'da 12 GB VRAM ve 192 bit konusunda 6600xt'nin önüne geçmesi bir avantaj mıdır bilemedim.
Valla ben önce Asus Rog Strıx RX 6600xt aldım ve çok kötü paketleme yaptıkları için iade ettim. Aynı gün 3060 aldım. İkiside alınır hocam. İkiside üzmez.
@ExellionTR Tecrübemi söyleyim. Çok fazla seçenek kafa karışıklığı yapıyor. Çok düşünme ilk almak istediğini al geç.

Vallahi ben önce ASUS ROG STRIX RX 6600XT aldım ve çok kötü paketleme yaptıkları için iade ettim. Aynı gün 3060 aldım. İkisi de alınır hocam. İkisi de üzmez.
@ExellionTR tecrübemi söyleyim. Çok fazla seçenek kafa karışıklığı yapıyor. Çok düşünme ilk almak istediğini al geç.

Doğru söylüyorsun. Ağzına sağlık yorumların için teşekkür ederim. Gönlüm 3060'dan yana. Bir sorun çıkmazsa 1-2 güne sipariş edeceğim bakalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı