Amazon Vergi Sildirme

dexter1100

Hectopat
Arkadaşlar Amazon ile bu konu hakkında konuştum fakat sadece kargo için yardım edebilceklerini söylediler, ertesi gün tekrar sorduğumda beni maile bağlı bir departmana yönlendirdiler. Mailde güvenlik bilgileri için onları aramam söyleniyordu fakat araştırmalarıma göre sadece chatle konuşarak ödenen vergi parasını geri alanlar olmuş, tecrübesi olan arkadaşlar yardımci olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar uzun bir konuşmanın ardından 128 dolar olan kargomu sildirtmeyi başardım şu an Import Fee hakkında bir mail daha attım geri dönüş bekliyorum.

Ücreti siparişten sonra iade edeceklerini söylediler doğrulama için yeniden mail attım ama sonuç itibariyle 128 dolar olan kargoyu %100 sildirdim, bu da bir şeydir :)
Arkadaşlar bu arada bilginize, bu kargo sildirme olayını 2-3 danışmanla konuşmanın sonunda yapabildim bazıları hiç olmaz derken bazıları sadece kargo diyor. En son konuştuğum kişi de vergi ve kargo ücretini geri alabilceğimi söyledi. İsteğe göre SS atabilirim :)

SS atabilirseniz çok sevinirim. Ben de bir alışveriş yapmayı düşünüyorum kargo ücretini geri ödeyecekler ama vergi konusunda ne yapılabilir öğrenmeye çalışıyorum. Sizinki iade edildi mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı