yigitozcnn00
Hectopat
hocam konunun açılmasından bugüne kadar yıllar geçmiş ama bunu size göstermeseydim de içim rahat etmezdi.@ertan21973 cahilliğin ve laftan anlamamanın okulu falan var da bizim mi haberimiz yok?
GNU/Linux masaüstü görünümleriniz
Selamlar; Hepimiz GNU/Linux'u kullanışlı olduğu kadar görünümü özelleştirilebilir olduğu için de seviyoruz. Peki sizlerin masaüstü görünümü nasıldır? Mümkünse nasıl yaptığınızı yahut yapılışının olduğu bir kaynağı da paylaşın ki beğenen arkadaşlarımız yararlanabilsin. Hepinizden ricam üşenmeden...www.technopat.net
Şuradaki bütün mesajları incele, 1 tanesi bile 4 GB üzeri RAM kullanımını gösteriyorsa forumu bırakacağım.
Konuya yazan diğer arkadaşlar sizlerde bu adama laf yetiştirmeye çalışmayın artık. İnatla cahilliğini sürdürmeye devam ediyor.
arch linuxu gnome masaüstü ortamıyla kullanıyorum arkaplanda steam, spotify gibi uygulamalar açıkken dahil 2.3 gb lık bellek kullanımı var. lol ve valorant gibi oyunları oynadığım için windowstan vazgeçemiyordum. Bu oyunları oynamayı bırakıp linuxa geçtim, kaliteli hikayeli oyunlar oynamak için de ps5 aldım rahatıma bakıyorum. Herkese tavsiye ederim