Amazon vs Hepsiburada

Bugüne kadar Hepsiburada üzerinden hiçbir sıkıntı yaşamadım. Amazon ile de aynı şekilde. Fiyat farkı da çok değil hangisi ucuzsa onu alın bence, şüphelenecek bir durum yok yani.

2 tane ürün iadem oldu Hepsiburada'dadan ilkinde kullanıcı hatası olmadığı halde öyle dediler diğerinde iade çapraz kargo oldu karıştı 15 gündür uğraşıyorum Amazon'dan aldığım kulaklık kendi kendini kapatıyordu direk iade aldılar.

Kesinlikle Amazon üzerinden satın al. Geçenlerde Amazon'dan 1.5 yıl önce aldığım klavyem bozuldu (nokta tuşu bazen basmıyordu, tek sorunu buydu). Canlı desteğe yazdım, ürünü geri istemeden para iadesi veya değişim teklif ettiler. Hem ürün bende kaldı hem de iade aldım. 1 hafta önce de Hepsiburada üzerinden, yine Hepsiburada satıcılı aldığım kulaklık bozuldu. Ürün onların eline ulaşalı 1 hafta oldu ancak hala talep inceleniyor diyordu. Dün arayıp sordum; 21 iş günü, cart curt bir şeyler dediler, bir de iş günü yani. Basit bir değişim için net 1 ay bekletecekler. 100 TL fark için 2. kepazeliği çekme derim.

2 tane ürün iadem oldu Hepsiburada'dadan ilkinde kullanıcı hatası olmadığı halde öyle dediler diğerinde iade çapraz kargo oldu karıştı 15 gündür uğraşıyorum Amazon'dan aldığım kulaklık kendi kendini kapatıyordu direk iade aldılar.
Doğrudur hocam. Amazon iade konusunda bayağı rahat o konuda haklısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı