Hepsiburada vs Amazon TR

Powerbank, ses cihazları, depolama birimleri sahtesi en fazla olan teknolojik ürünler. Bilindik satıcıdan almak lazım. 100 lira fazla verilir.
Aynı satıcı hocam.

Powerbank, ses cihazları, depolama birimleri sahtesi en fazla olan teknolojik ürünler. Bilindik satıcıdan almak lazım. 100 lira fazla verilir.
Hocam önceki aldığım ürünün kutusu falan her şeyi mükemmeldi sadece içincen ses geliyordu ve 25w vermesi gerekirken vermiyordu. Bu kadar mükemmel çakma yapabilirler mi?

Amazon'da nasıl bir sorun oluyormuş. Geçen gün arkadaşım bilgisayar iade etti. Sorun var ise amazondan daha iyi iade alan bir firma yok.
Kargo firması neydi? Sanırım AGT kurye ve Kolay gelsin gibi şirketlerde oluyormuş.

Son düzenleme:
Amazon en az sorun yaşayacağınız firmadır. Kim Amazon'da sorun yaşıyor, komik gerçekten?

Amazon'da satılan üründe satıcı Amazon ise direkt olarak oradan alın en güvenilir.
Ben yaşadım. Ürün alıp teslimat noktasını seçtim. Ne kargoya verildiğinde ne de teslimat noktasına ulaştığında kod geldi sms olarak. Kod gelmediği içinde kendi kargomu alamadım. Müşteri hizmetleri kargo firmasına pasladı kargo firması amazona pasladı. Öyle kusursuz, sorunsuz bir firma değil. Daha önce de amazonda bu sorunu yaşayanlar olmuş. Teslimat noktası olarak seçtiğim dükkana sordum.

Ben yaşadım. Ürün alıp teslimat noktasını seçtim. Ne kargoya verildiğinde ne de teslimat noktasına ulaştığında kod geldi sms olarak. Kod gelmediği içinde kendi kargomu alamadım. Müşteri hizmetleri kargo firmasına pasladı kargo firması amazona pasladı. Öyle kusursuz, sorunsuz bir firma değil. Daha önce de amazonda bu sorunu yaşayanlar olmuş. Teslimat noktası olarak seçtiğim dükkana sordum.
Hocam teslim almayı değil de iade etmeyi sordum ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı