Amazon vs Sephora diyor Savage Elixir fiyat farkı

Hocam Amazon'dan başta gönderebilirler en mantıklısı Sephora'dan almanız orijinal mi falan diye düşünmenize gerek kalmaz ama Elixir'i önermem yaz ayına az kaldı kış parfü müdür Elixir boğulursunuz fazla güçlüdür.

Hocam Amazon'dan başta gönderebilirler en mantıklısı Sephora'dan almanız orijinal mi falan diye düşünmenize gerek kalmaz ama Elixir'i önermem yaz ayına az kaldı kış parfü müdür Elixir boğulursunuz fazla güçlüdür.
Hocam bu işin gurmesi değilim ama havanın 30 derece olmadığı sürece boğma durumu olmayacağını duydum eğer ilkbahar yaz için öneriniz varsa duymayı çok isterim

Hocam bu işin gurmesi değilim ama havanın 30 derece olmadığı sürece boğma durumu olmayacağını duydum eğer ilkbahar yaz için öneriniz varsa duymayı çok isterim.

Hocam ben orijinali olmasa bile fahrenheit kullanmıştım muadil yaz ayı 2 hafta falan giyemedim sıktığım tshirtü o kadar boğuyordu öyle kokular ağırdır başınızı da ağrıtır artı olarak. Benim size önerim hocam yakınınızda Sephora varsa gidip orada bizzat deneyip almanızdır kör alış asla önermiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı