Dior Sauvage ve Sauvage Elixir nasıl kokuyor?

JPG Elixir ile arasında kaldım. Genel beğeniye hangisi daha uygun sizce.
Boss the scent elixiri koklamadım ama çok basit bir parfüm olsa da genel beğeniye çok uygun diyorlar. Zaten notalarında da pek bir şey yok.
Le male elixiri kokladım. Muhtemelen daha derin bir koku. Tatlı çok hoş bir koku. Soğuk havada güzel gider ama kimine göre tatlı kaçabilir.

Le male elixir kullanıyorum memnunum şahsen ama diğeri de üzmez. Le male elixir vanilyalı bir tık tatlı koku diğeri daha aromatik ve baharat temalı.
Le male elixiri çok beğeniyorum ama kışın kapalı ortamda sıkılır mı?
Bugün pegasus aldım onu sıkarım diye ama kör almıştım. Bademli diyorlardı bademden ziyade çiçek alıyorum. Reflection'a benziyor.

Le male elixiri çok beğeniyorum ama kışın kapalı ortamda sıkılır mı?
Bugün pegasus aldım onu sıkarım diye ama kör almıştım. Bademli diyorlardı bademden ziyade çiçek alıyorum. Reflection'a benziyor.
Kapalı ortamda çok baymaz zaten 4 fıs yetiyor ama aşırı kaçarsan tâbi biraz bayabilir.

Sauvage Elixir tam bir başyapıt. Sauvage edt, edp ve parfüm ile hiç benzerliği yok ve onlar gibi de sıradan kokmuyor. Dior, sauvage elixir'i farklı bir isim adı altında çıkarsaydı bugün herhangi bir LV parfümü kadar çok konuşulurdu diye tahmin ediyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı