Kışlık bir koku arıyorsan boss the scent Elixir al geç sonra teşekkür edersin.
JPG Elixir ile arasında kaldım. Genel beğeniye hangisi daha uygun sizce.
Kışlık bir koku arıyorsan boss the scent Elixir al geç sonra teşekkür edersin.
Boss the scent elixiri koklamadım ama çok basit bir parfüm olsa da genel beğeniye çok uygun diyorlar. Zaten notalarında da pek bir şey yok.JPG Elixir ile arasında kaldım. Genel beğeniye hangisi daha uygun sizce.
Le male elixir kullanıyorum memnunum şahsen ama diğeri de üzmez. Le male elixir vanilyalı bir tık tatlı koku diğeri daha aromatik ve baharat temalı.JPG Elixir ile arasında kaldım. Genel beğeniye hangisi daha uygun sizce.
Le male elixiri çok beğeniyorum ama kışın kapalı ortamda sıkılır mı?Le male elixir kullanıyorum memnunum şahsen ama diğeri de üzmez. Le male elixir vanilyalı bir tık tatlı koku diğeri daha aromatik ve baharat temalı.
Kapalı ortamda çok baymaz zaten 4 fıs yetiyor ama aşırı kaçarsan tâbi biraz bayabilir.Le male elixiri çok beğeniyorum ama kışın kapalı ortamda sıkılır mı?
Bugün pegasus aldım onu sıkarım diye ama kör almıştım. Bademli diyorlardı bademden ziyade çiçek alıyorum. Reflection'a benziyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.