Amazon Web Services neden 30 dolar para çekti?

expertois

Yoctopat
Daha fazla  
Ya kafayı yiyeceğim bu AWS'de EC2'den sanal makine falan açmıştım ücretsiz diye biliyordum. 1 ay falan geçti sanırsam 30 dolar para çekti hesabımdan, ama bayağı önce bir kez daha yapmıştım, onda para falan çekmemişti. Niye çekti para? İade yaparlar mı? Desteğe de yazdım. Bir de bir daha çeker diye hesabı kapatmayı çalışıyorum, ama ödeme yöntemi de değişmiyor, silinmiyor. Yardım lazım.

1767297059605.png

Ya kafayı yiyeceğim bu AWS'de EC2'den sanal makine falan açmıştım ücretsiz diye biliyordum. 1 ay falan geçti sanırsam 30 dolar para çekti hesabımdan, ama bayağı önce bir kez daha yapmıştım, onda para falan çekmemişti. Niye çekti para? İade yaparlar mı? Desteğe de yazdım. Bir de bir daha çeker diye hesabı kapatmayı çalışıyorum, ama ödeme yöntemi de değişmiyor, silinmiyor. Yardım lazım.

Eki Görüntüle 2632722
Maliyet gezgini sayfasının fotoğrafını atabilir misiniz?

Desteğe durumu güzelce ifade ederseniz iade yapılacağını düşünüyorum. Amazon bu konuda iyi bir firma.

Kral her şeyi ifade ettim ama şu an çok tedirginim bir şeyler yapmam lazım gibi hissediyorum desteğimin ne zaman cevaplanacağını da bilmiyorum.

Maliyet gezgini sayfasının fotoğrafını atabilir misinizilk.

Maliyet gezgini sayfasının fotoğrafını atabilir misiniz?

24 saat sonra deneyin diyor ilk ziyaretim oldugu icin.

Kral her şeyi ifade ettim ama şu an çok tedirginim bir şeyler yapmam lazım gibi hissediyorum desteğimin ne zaman cevaplanacağını da bilmiyorum.

24 saat sonra deneyin diyor ilk ziyaretim oldugu icin.
Hesabı kapatabildiniz mi?
EC2 sayfasını hızlıca yeniden kontrol edin isterseniz, açık kalmış/faturaya yazan bir şey kalmasın.
Örn. statik ip adresleri, sanal diskler..

Kanka hallettim eyvallah ama iade işi ne olur cok merak ediyorum ya.
Bilemiyorum, küçük faturaları görmezden geldikleri oluyor ama iade edeceklerini pek sanmıyorum şahsen.
AWS Free trial ayda TOPLAM 750 saat veriyor t2/t3.micro için, muhtemelen aynı anda iki instance açmış olup kapatmadığınızdan bu şekilde bir fatura geldi. Geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı