tariksuhakilic
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Samsung Odyssey G7 32" / Ryzen 9 5900X / MSI X570S Edge Max Wi-Fi / Corsair Vengeance RGB Pro 4x8GB Cl18 3600MHz / Sapphire Nitro+ SE RX 6800XT / Corsair H150 RGB / Corsair iCUE 5000X / Steelseries Apex Pro / Steelseries Rival 650 Wireless / MSI OPTIX G27CQ4 / Acer Nitro XV272S / Steelseries QcK 3XL Prism / 2x Samsung 980 Pro 1TB / Samsung 970 Pro 512GB / WD SN350 480GB / Samsung 970 Evo 250GB / Sandisk SSDPlus 480 / Corsair CX750F / G512SE Hero
Bir önceki yaşadığım soruna Amazon'dan destek beklerken ( Amazon'daki üründe yanlış görsel olduğu için tüketici haklarına şikayet ettim ) ek olarak Amazon üzerinden, oyun depolamak için satın aldığım WD my passport 5TB 2.5 taşınabilir disk ( WD My passport 5TB taşınabilir harici hard disk, USB 3.2, siyah Amazon.com.tr ) 2 gün önce ulaştı. Dün, açıklamasında 5400RPM yazdığı halde 4800RPM bir disk olduğunu fark ettim. Çünkü eski sayılabilecek oyunlar bile drop yiyor, donuyor, kaplamalar yüklenmiyor
. Disk sıfır olduğu halde, CrystalDiskMark'da 110MB/sn’ i zor görüyor
Bu konuda ve önceki konu hakkında destek seçeneklerini gözden geçirmek için mail üzerinden iletişimi kullanmayı tercih ettim. Bir önceki konuda mağduriyetimi gidermek için verilen teklif konusunda konuşmak için salı günü arama talep etmiştim veya ayrıntılı bir geri dönüş. Dün de WD ürünü için bir e-posta gönderdim, sorunu anlatan. Geri dönüş almadım. Şaşırdım. Salı günü attığıma da geri dönüş yapılmamıştı. Canlı yazışma temsilcisinden maillerime neden geri dönüş olmadığını sordum. Mailde bana ulaşan kişinin Amazon üst düzey müşteri ilişkileri biriminden olduğunu da söyledim. Bu yüzden onlarla konuşmak istediğimi de belirttim. Bana öncelikle sorunu kendisine anlatmamı istedi. Önceki konudaki sorunumla alakalı şeyleri anlattım. WD ürününde de sorun yaşadığımı da, 5400RPM yerine 4800 geldiğini ve olması gerekenden daha yavaş olduğunu da anlattım. Başta anlamadı ve tüketici haklarına şikayet edip sorunu çözmüşsünüz dedi. Sorun çözülmedi dedim yapabileceğimiz tek şey iade gibi bir şey dedi. E-postalarıma neden cevap alamadığımı sorunca sistem sorun çözülmeyince benim e-postalarımı almayı kapatmış dedi 

. Anlaşılan e-postaları tamamen kapatmışlar benden
. Çünkü diğer konuyla ilgili olan maile bile dönüş olmadı. Amazon Türkiye'yi nereye şikayet edebilirim? Bu yaptıkları şeylerin hiçbir mantıklı açıklaması yok! Önceki konu hakkında da, tüketici haklarında mağduriyetimin giderilmesi adına 800₺'nin üzerinde bir yardım sağlanabilir mi? Veya görseldeki anakartın stoku olmadığı için farklı markalarda o anakarta karşılık gelen ASUS'un X570 ROG serileri ile değişir mi? Ve yanlış gelen WD My passport 5TB hakkında tüketici hakları neler yapabilir? Bana yardımcı olur mu? Verdikleri her cevap bu markadan daha da nefret etmemi sağlıyor ve son alışverişimi de WD ürünü ile yapmış oldum. Yeter.
Sığmadığı için konu başlığına soru işareti ekleyemedim
.
Sığmadığı için konu başlığına soru işareti ekleyemedim
Son düzenleyen: Moderatör: