Amazon yanlış ürün gönderildi

Evet bu şekilde izah ederseniz yardım ederler. Sık sık stoka gelen bir ürünse en fazla 1 hafta içinde tekrar gelir diye tahmin ediyorum stoklarına.

Güncelleme:
Bu sefer yazışarak değil arayarak iletişime geçtim.
Onlara durumu güzelce ilettim, sohbet ettik. Ürün herhangi bir satıcı değil Amazon ürünü olduğu için hiçbir problem olmadan açıp kullanabilirsiniz, stoklar geldiğinde de koşulsuz şartsız değişim yapılacaktır dendi.

Güncelleme:
Bu sefer yazışarak değil arayarak iletişime geçtim.
Onlara durumu güzelce ilettim, sohbet ettik. Ürün herhangi bir satıcı değil Amazon ürünü olduğu için hiçbir problem olmadan açıp kullanabilirsiniz, stoklar geldiğinde de koşulsuz şartsız değişim yapılacaktır dendi.

İyi hayırlı olsun o zaman 👍

Başka forumda yazdı şimdi birisi, ona da aynısı yapılmış. Ürün stoku girilince değişim yapalım demişler ama asla stok girilmemiş. Umarım bana da öyle olmaz.

Bilmiyorum hocam, yukarıda belirttim, eğer ürün sık sık stoğa gelen bir ürünse tekrar girer ama değilse uzun sürebilir ya da hiç girmeyebilir yakın zamanda elbette bu da bir ihtimal.

Değişim ya da iade tamamen tüketicinin isteğine bağlı durum. Ben iade istemiyorum, sadece değişim istiyorum.

Hocam siz topluca karta iade edilir diyorsunuz fakat ben geçen yıl aldığım anakartı iade ettiğimde böyle bir durum yaşanmadı benim kartıma toplam limit 3 ay sonra yansıdı direkt iade olmadı.
Tüketici haklıdır diye bir durum vardır, hatayı yapan onlar ürünü idarelik kullanmam yasaksa o zaman bana eş veya misli ürün yollamalılar kanun belli her şey belli. Ben neden başkasının hatası için bunca sorun çekeyim.

Ben bu yıl taksitli bir ürün iade etmedim fakat önceki yıl iade ettiğimde dediğin gibi bir durum olmadı o yüzden iade etmeye çok yanaşmıyorum, yanaşsam bile iade ettiğimde aynı parayla aynı ürünü alamayacağım ek para vermem gerekecek bu da benim değil onların hatası. O zamanlarda hangi marka hatırlamıyorum ama 1000 TL farkla başka bir monitör vardı 280Hz IPS onu alırdım ama şu anda iade edersem hem onu hem de Samsung'u alamıyorum.

Taksit ile iade olayı bankaya bağlı. Değişebiliyor hocam.

Değişim hakkınızı kullanmak istemeniz normal, satıcı iadeye zorlayamaz. Fakat Amazon stok olmadığı zamanlarda muadil ürün için fiyat farkı kadar kupon tanımlıyor. Bunu konuşup, onay aldıktan sonra iadeyi kabul edebilirsiniz. Kabul ederlerse SS almayı unutmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı