Amazon yanlış ürün gönderildi

Evet bu şekilde izah ederseniz yardım ederler. Sık sık stoka gelen bir ürünse en fazla 1 hafta içinde tekrar gelir diye tahmin ediyorum stoklarına.

Güncelleme:
Bu sefer yazışarak değil arayarak iletişime geçtim.
Onlara durumu güzelce ilettim, sohbet ettik. Ürün herhangi bir satıcı değil Amazon ürünü olduğu için hiçbir problem olmadan açıp kullanabilirsiniz, stoklar geldiğinde de koşulsuz şartsız değişim yapılacaktır dendi.

İyi hayırlı olsun o zaman

Başka forumda yazdı şimdi birisi, ona da aynısı yapılmış. Ürün stoku girilince değişim yapalım demişler ama asla stok girilmemiş. Umarım bana da öyle olmaz.

Bilmiyorum hocam, yukarıda belirttim, eğer ürün sık sık stoğa gelen bir ürünse tekrar girer ama değilse uzun sürebilir ya da hiç girmeyebilir yakın zamanda elbette bu da bir ihtimal.

Taksit ile iade olayı bankaya bağlı. Değişebiliyor hocam.

Değişim hakkınızı kullanmak istemeniz normal, satıcı iadeye zorlayamaz. Fakat Amazon stok olmadığı zamanlarda muadil ürün için fiyat farkı kadar kupon tanımlıyor. Bunu konuşup, onay aldıktan sonra iadeyi kabul edebilirsiniz. Kabul ederlerse SS almayı unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…