Amazon yurt dışı siparişi adres nasıl girilmeli?

Eigengrau

Kilopat
Daha fazla  
İyi akşamlar. Amazon'dan sipariş vermeyi düşünüyorum ama sipariş vereceğim ürün yurt dışından gelecekmiş.
Adres yazarken Türkçe karakter kullanmama durumu hâlâ geçerli mi acaba? Tepebaşı yerine Tepebasi mı yazmamız gerekiyor? Daha önce tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi? Teşekkür ediyorum.

İyi akşamlar. Amazon'dan sipariş vermeyi düşünüyorum ama sipariş vereceğim ürün yurt dışından gelecekmiş.
Adres yazarken Türkçe karakter kullanmama durumu hâlâ geçerli mi acaba? Tepebaşı yerine tepebasi mı yazmamız gerekiyor? Daha önce tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi? Teşekkür ediyorum.

Hayır, kargo yurt dışından Türkiye'ye gelip belirli kargo firmalarından birine verilecek ve o kargo firmasıda sizin evinize kargoyu getirecek, Türkçe karakter kullanabilirsiniz yani.

Adres yazarken Türkçe karakter kullanmama durumu hâlâ geçerli mi acaba? Tepebaşı yerine Tepebasi mı yazmamız gerekiyor? Daha önce tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi? Teşekkür ediyorum.
Adres evrenseldir. Adresiniz ikametgahda nasıl yazıyorsa öyle yazın. Sonuçta kargoyu yurt dışı elemanları getirmiyor, sizin şehrinizin kargocuları getiriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı