Amazon yurt dışı siparişinde gümrükte sorun yaşanır mı?

Miraç Akbulut

Hectopat
Daha fazla  
Amazon'dan Xbox Controller aldım satıcı Amazon Almanya depozito ücretleri dahil bir şekilde aldım ve bir T.C. numarası ile sipariş verdim ama T.C. numarasını doğru girdiğimden şüpheliyim ve kontrol edemiyorum yanlışsa ne olur? Bilen birileri var mı?

3 gün önce müşteri temsilcisiyle görüştüm bu konu hakkında, ben de mouse almıştım amazon yurtdışından. TC kimlik no yanlışsa sipariş direkt iptal olur dedi. Para hesabınıza iade olur tekrar almanız gerekebilir.

Çok saçma siraişi bugün verdim daha kargoya bile verilmedi ama teslimat adresini bile değiştiremiyorum inşallah doğru girmişimdir

Çok saçma siraişi bugün verdim daha kargoya bile verilmedi ama teslimat adresini bile değiştiremiyorum inşallah doğru girmişimdir
Hocam emin değilseniz ve sipariş kargoya verilmediyse iptal edip tekrar sipariş verin, gümrükte direkt olarak sıkıntı çıkıyor çünkü TC doğru değilse. Yine cebinizden para çıkmaz fakat olan zamanınıza olur.

Hocam indirimde aldım ve daha para yok iade edersem paranın geri gelmesini beklemem lazım ama o zmn indirim biter o yüzden bekşicez sanırım ama yanlışsa iade olur dimi parası bilgin var mı

Hocam indirimde aldım ve daha para yok iade edersem paranın geri gelmesini beklemem lazım ama o zaman indirim biter o yüzden bekşicez sanırım ama yanlışsa iade olur değil mi parası bilgin var mı?

O zaman bekleyin hocam inşallah doğru girmişsinizdir. Amazon iade konusunda en iyi firma hiçbir sıkıntı çıkarmaz, paranız iade olur merak etmeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı