iamshared
Hectopat
- Makaleler
- 1
Kapının önüne bırakırlar mı istesem
Bilmiyorum. Evde kimse yok ise bırakmaz bence. Belki kimseyi bulamaz ise kapıya not bırakabilir, gelin şubeden alın diye.
Kapının önüne bırakırlar mı istesem
Kapının önüne bırakırlar mı istesem.
Anladım teşekkür ederimBilmiyorum. Evde kimse yok ise bırakmaz bence. Belki kimseyi bulamaz ise kapıya not bırakabilir, gelin şubeden alın diye.
Sanmam çalınırsa ürün onların başları yanar komşuya bırakmalarını isterseniz kabul ederler.
Peki tahmini tesliminden önce mi gelme ihtimali yüksek sonra mı? 4 ekim diyor siteBilmiyorum. Evde kimse yok ise bırakmaz bence. Belki kimseyi bulamaz ise kapıya not bırakabilir, gelin şubeden alın diye.
Anladım teşekkür ederim.
Peki tahmini tesliminden önce mi gelme ihtimali yüksek sonra mı? 4 Ekim diyor site.
Şu bölüm güncel mi, anında değişiklik oluyor mu yoksa geç mi giriyorlarCumartesi gelmeze %100 pazartesi gelir.
Peki tahmini tesliminden önce mi gelme ihtimali yüksek sonra mı? 4 Ekim diyor site
Şu bölüm güncel mi, anında değişiklik oluyor mu yoksa geç mi giriyorlar.
Bende şube olayına güveniyorum ama beni evde bulamadıklarında ertesi gün tekrar gelmiyorlar mıydı? benim için sıkıntı yine okulda olucam yani.Anca haftasonu kurtarırım.Bildiğim kadarıyla yurt dışından gelen kargolar zaten ülke içerisinde başka kargo firmasına veriliyor örnek MNG Kargo. Evine geldiler diyelim evde yoksun telefonla ararlar daha sonra evde yoksan şubeye bırakırlar gidip alırsın yanlışım varsa düzeltin.
Bende şube olayına güveniyorum ama beni evde bulamadıklarında ertesi gün tekrar gelmiyorlar mıydı? Benim için sıkıntı yine okulda olacağım yani. Anca hafta sonu kurtarırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.