Amazon yurt dışı siparişinde kurye evde bulamazsa ne olur?

Bilmiyorum. Evde kimse yok ise bırakmaz bence. Belki kimseyi bulamaz ise kapıya not bırakabilir, gelin şubeden alın diye.
Anladım teşekkür ederim

Sanmam çalınırsa ürün onların başları yanar komşuya bırakmalarını isterseniz kabul ederler.
Bilmiyorum. Evde kimse yok ise bırakmaz bence. Belki kimseyi bulamaz ise kapıya not bırakabilir, gelin şubeden alın diye.
Peki tahmini tesliminden önce mi gelme ihtimali yüksek sonra mı? 4 ekim diyor site

Dosya Ekleri

• IMG_4727.jpeg
    IMG_4727.jpeg
    225 KB · Görüntüleme: 21
Bildiğim kadarıyla yurt dışından gelen kargolar zaten ülke içerisinde başka kargo firmasına veriliyor örnek MNG Kargo. Evine geldiler diyelim evde yoksun telefonla ararlar daha sonra evde yoksan şubeye bırakırlar gidip alırsın yanlışım varsa düzeltin.

Bildiğim kadarıyla yurt dışından gelen kargolar zaten ülke içerisinde başka kargo firmasına veriliyor örnek MNG Kargo. Evine geldiler diyelim evde yoksun telefonla ararlar daha sonra evde yoksan şubeye bırakırlar gidip alırsın yanlışım varsa düzeltin.
Bende şube olayına güveniyorum ama beni evde bulamadıklarında ertesi gün tekrar gelmiyorlar mıydı? benim için sıkıntı yine okulda olucam yani.Anca haftasonu kurtarırım.

Bende şube olayına güveniyorum ama beni evde bulamadıklarında ertesi gün tekrar gelmiyorlar mıydı? Benim için sıkıntı yine okulda olacağım yani. Anca hafta sonu kurtarırım.

Pazartesi komşuya bırakmalarını iste mail at veya Amazon desteğe yaz onlar kargo firmasının adını verir bilmiyorsan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı