iamshared Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.007 Makaleler 1 Çözümler 8 28 Eylül 2023 #21 Swedeny dedi: Bende şube olayına güveniyorum ama beni evde bulamadıklarında ertesi gün tekrar gelmiyorlar mıydı? Benim için sıkıntı yine okulda olacağım yani. Anca hafta sonu kurtarırım. Genişletmek için tıkla... Bir şekilde alırsınız ya. Hangi kargonun getireceği belli olduktan sonra daha iyi olur.
Swedeny dedi: Bende şube olayına güveniyorum ama beni evde bulamadıklarında ertesi gün tekrar gelmiyorlar mıydı? Benim için sıkıntı yine okulda olacağım yani. Anca hafta sonu kurtarırım. Genişletmek için tıkla... Bir şekilde alırsınız ya. Hangi kargonun getireceği belli olduktan sonra daha iyi olur.
Swedeny Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #22 iamshared dedi: Bir şekilde alırsınız ya. Hangi kargonun getireceği belli olduktan sonra daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Sms ile mi yoksa siteden mi öğreniyorum hangi şirketin getireceğini
iamshared dedi: Bir şekilde alırsınız ya. Hangi kargonun getireceği belli olduktan sonra daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Sms ile mi yoksa siteden mi öğreniyorum hangi şirketin getireceğini
iamshared Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.007 Makaleler 1 Çözümler 8 28 Eylül 2023 #23 Swedeny dedi: Sms ile mi yoksa siteden mi öğreniyorum hangi şirketin getireceğini Genişletmek için tıkla... Site de yazması lazım. SMS bilmiyorum.
Swedeny dedi: Sms ile mi yoksa siteden mi öğreniyorum hangi şirketin getireceğini Genişletmek için tıkla... Site de yazması lazım. SMS bilmiyorum.