Amazon yurt dışı ürün nasıl iade edilir?

Daha fazla  
Arkadaşlar kız arkadaşım yurt dışından tava aldı lakin dibinde çizik çıktı iade etmek istiyoruz nasıl yapacağız kargo ücreti ödemekte istemiyorum açıkçası. İthalat ücreti kargo ücreti çok tuzlu.

Amazondan iade talebi oluşturunca size bir kod veriyorlar o kod ile ücret ödemeden iade yapabilirsiniz.

Kesinlikle amazon yurtdışı ürün almayın türkiye de anlaşmalı kargoları yok ve sadece PTT kargo ile ücretini siz ödeyerek iade gönderebiliyorsunuz ürün satıcıya ulaşınca amazon hesabınıza kargo ücretini hediye çeki olarak yatırıyormuş ptt benden 600₺ ücret isteyince iade etmekten vaz geçtim, amazon pişmanliktır.

Kesinlikle amazon yurtdışı ürün almayın türkiye de anlaşmalı kargoları yok ve sadece PTT kargo ile ücretini siz ödeyerek iade gönderebiliyorsunuz ürün satıcıya ulaşınca amazon hesabınıza kargo ücretini hediye çeki olarak yatırıyormuş ptt benden 600₺ ücret isteyince iade etmekten vaz geçtim, amazon pişmanliktır.
Biraz abartı buldum. Amazon sayesinde Türkiye'de olmayan ürün alıyorsun ve ülkede şuan adam gibi bir şey yok neredeyse. Arızalı çıkarsa üzücü tabi ama keyfine iade ediyorsan, biraz düşünüp alacaksın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı