Çözüldü Amazon yurt duşı kargo askıya alındı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

saddamkadir

Centipat
Daha fazla  
Merhaba geçen gün Amazon'dan 1MORE SonoFlow kulak üstü kulaklık sipariş ettim. Bugün Kerry Logistic firmasından siparişin ürünün içeriği nedeniyle askıya alındığını söyleyen bir mesaj aldım. Bir de mesajda noter onaylı vekalatname isteyen bir link vardı. Ne yapmam lazım, yaşımdan dolayı mı acaba? 17 yaşındayım. T.C. Kimliği sadece fatura için istemiyorlar mıydı? Şirkete mail attım galiba belgeler olmadan gümrükten geçmeyecek. Bu sorun forumda birinin daha başına gelmişti ancak net cevap olmadığı için konu açmak istedim.

Screenshot_20240806-211138_Gmail.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba geçen gün Amazon'dan 1MORE SonoFlow kulak üstü kulaklık sipariş ettim. Bugün kerry logistic firmasından siparişin ürünün içeriği nedeniyle askıya alındığını söyleyen bir mesaj aldım. Bir de mesajda noter onaylı vekalatname isteyen bir link vardı. Ne yapmam lazım, yaşımdan dolayı mı acaba? 17 yaşındayım. T.C. Kimliği sadece fatura için istemiyorlar mıydı? Şirkete mail attım galiba belgeler olmadan gümrükten geçmeyecek. Bu sorun forumda birinin daha başına gelmişti ancak net cevap olmadığı için konu açmak istedim.

Eki Görüntüle 2276134

Müşteri hizmetleri kimlik belgesi yeterli olur dedi. Linke kimliğin ön yüzünü yükledim. Müşteri hizmetlerini tekrar aradığımda kargonun sorunsuz devam ettiğini söylediler. İsim soyisimde bir sıkıntı olmuş gümrükte. Ürünsel ya da yaşsal bir sıkıntı yokmuş.
T.C istenme sebebi gümrükte vergi ödenirken kimin adına yapılacağını belirledikleri için oluyor. Gümrük işlerine hakim değilim ama yaşınız 18'den küçük diye sizin adınıza bir gümrük belgesi hazırlayamıyor olabilirler.
Onun dışında yazıda da dediği gibi ürünün cinsi, fiyatı gibi şeyler de gümrükte takılmasına sebep olabiliyor.

Merhaba geçen gün Amazon'dan 1MORE SonoFlow kulak üstü kulaklık sipariş ettim. Bugün kerry logistic firmasından siparişin ürünün içeriği nedeniyle askıya alındığını söyleyen bir mesaj aldım. Bir de mesajda noter onaylı vekalatname isteyen bir link vardı. Ne yapmam lazım, yaşımdan dolayı mı acaba? 17 yaşındayım. T.C. Kimliği sadece fatura için istemiyorlar mıydı? Şirkete mail attım galiba belgeler olmadan gümrükten geçmeyecek. Bu sorun forumda birinin daha başına gelmişti ancak net cevap olmadığı için konu açmak istedim.

Eki Görüntüle 2276134

Müşteri hizmetleri kimlik belgesi yeterli olur dedi. Linke kimliğin ön yüzünü yükledim. Müşteri hizmetlerini tekrar aradığımda kargonun sorunsuz devam ettiğini söylediler. İsim soyisimde bir sıkıntı olmuş gümrükte. Ürünsel ya da yaşsal bir sıkıntı yokmuş.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı