Çözüldü Amazon'da alışveriş yaparken Prime üyelerine tek sepette 20 ürüne %20 mi indirim mi uygulanıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru
Makaleler
65
Arkadaşlar merhabalar, sorum açık da gene de detaylı bir şekilde anlatmak isterim. Diyelim ki Amazon'dan alışveriş yaptık ve Prime üyeleri için sepette satıcısı Amazon olan ürünlerde 10 üründe %10 indirim uygulanıyor. Sepette 20 ürün olursa da %20 mi indirim uyguluyor? Hesap ettim ancak 20 üründe de %10 indirim uyguluyor. Ürünleri 10'lu mu sipariş vermem gerekiyor? Kitap alışverişi yapmayı düşünüyorum, alışveriş de yüksek miktarda olacağı için yapılacak olan %10 indirim önemli. Cevaplarınızı bekliyorum.

Çözüm
Tamam 20 ürüne kadar %10 indirim işte. İster 10'arlı 2 sipariş verin ister tek seferde 20 ürün. 20 üründen fazla eklediğin indirime dahil değil.
%100 indirim bekliyorsunuz demedim ama yukarıda sorduğunuz sorudan bu çıkarım yapılabiliyor.
Hayır, biraz yorgunum. Yazılan yazıdan pek bir şey anlayamadım, Amazon'da yazan yazıyı atayım yoksa %100 indirim bekliyorum diye bir şey demedim zaten.

Amazon Prime üyelerine özel 10’dan 20 adete kadar ürün satın alındığında sepette %10 indirim: Belirtilen indirim, aynı üründen 10 adet ya da kampanya dahilindeki farklı ürünlerden tek sepette toplam 10 adet ürün sepetinize eklendiginde aktif olmaktadır. 10 ürüne %10 indirim kampanyasının limiti 20 üründür. Sepetinize 20 adetin üzerinde ürün ekleyebilirsiniz. Bu durumda indirim, sepete eklediğiniz kampanya dahilindeki 20 adete kadar her ürüne uygulanacaktır. Sepete kampanya kapsamındaki 20 adet ve üzeri ürün eklendiğinde indirim, sepetteki kampanya kapsamındaki en düşük fiyatlı 20 ürün için geçerli olacaktır. Sepete kampanya kapsamında olmayan ürünler eklendiğinde bu ürünlere indirim uygulanmayacaktır.

Tamam 20 ürüne kadar %10 indirim işte. İster 10'arlı 2 sipariş verin ister tek seferde 20 ürün. 20 üründen fazla eklediğin indirime dahil değil.
%100 indirim bekliyorsunuz demedim ama yukarıda sorduğunuz sorudan bu çıkarım yapılabiliyor.

Çözüm
Anlıyorum, beklediğim cevap da buydu. Teşekkürler, çözüm olarak rapor edeceğim. İyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı