Elektronik Amazon'da HyperX Cloud Core 1.199,00 TL

1000 beygir 500 beygire aynı kiloda aynı yolda aynı şanzımanla yenilir demek bu yazdığınız

Ne ses değerlerine ohm değerlerine ve natural ses deneyimde çok daha iyi ayrıca tiz frekansı ve bas vuruş hissiyatı 2'ye katlar v2X i

Ben ikisini de kullandım ve V2 X'in daha iyi olduğu kanaatindeyim. Seslerin kalitesi neredeyse aynı fakat V2 X gerçekten çok çok daha rahat. Bas ve tizler hakkında bilgim yok, pek müzik dinleyen bir insan değilim.

Ya o farenin mini USB olanı var onu mu yolluyorlar yoksa kablolu 1500TL olanı mı onu anlayamadım açıklama da yazmıyor siz görebildiniz mi bir şey.

Kablolu olanı geliyor 2 günce önce sipariş verdim dün geldi 7.1i de aktif ettim sorunsuz geldi.

Ben ikisini de kullandım ve V2 X'in daha iyi olduğu kanaatindeyim. Seslerin kalitesi neredeyse aynı fakat V2 X gerçekten çok çok daha rahat. Bas ve tizler hakkında bilgim yok, pek müzik dinleyen bir insan değilim.

Nasıl daha rahat hocam C2 izolasyon anlamındada çok daha iyi rahatlık konusundada ama kafa yapısı da önemli tabii

Ölçüleri hiçbir yerde bulamadım. Şu an Anker Q10 kullanıyorum. Buna göre küçük gelir mi acaba Cloud Core?

Gelmez gelirsede iade edersin kafanın bonus olması lazım gelmesi için ki bütün kulaklıklar uymaz kafa üstü öylede.

Mouse nasıl iyi mi? Memnun kaldın mı tuşlarından vs.

İyiydi gayet tuşları taktığın gibi zaten direkt Raze snapse mi ne onu yüklüyor PC kendisi ayar falan henüz yapmadım ama tatmin etti beni mousepadde çıkıyor içinden o da güzeldi kulaklıkta da insanlar 7.1i aktif etmede sıkıntı çekmiş de seri numarası falan yazıyordu direkt kaydettim onu da problemsiz bir şekilde amazondan vip trendden aldım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…