Amazon'da HyperX Ürünlerinde İndirim

1 hafta olmadı belkide...HyperX Pulsefire Haste mouseunu almıştım tamamen bu fiyata. Yine Amazon sitesiydi, ama genel olarak en düşük hep 500 TL idi. 20 TL daha ucuza almıştım ve Amazon güvencesi olduğu için.
 
Memnun musun? Alınır mı?
Video bana ait değil ama bir çok oyun içi test yapanları izleyebilirsin. Benim çok hoşuma gitti.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Bi indirim kodu falan verse amazon da alsak, güzel mouse cidden.

Bu arada ben kullandım, mekanik klavye almak için iade etmem gerekti. Yoksa baya güzel mouse.

Bir daha alacağım indirime girerse, şu an para var.
 
300-400 aralığına düşeceğini sanmam, ama ne olur ne olmaz, olabilir. Ben çok mouse denedim ve açıkcası bu bahsettiğimiz mouse'un sensör sürümünü hiç denememiştim, bu yüzden biraz çekinmiştim. YouTube'dan izlediğim kadarıyla tutarlılığı ve ivme hızı benim hoşuma gitmişti. Ben de denemek için aldım. Çok mouse merak edip almışımdır böyle. Superlight da çok merak ediyordum ama biliyorsunuz çok pahalı bir model. Yine de onu bile deneme şansım oldu hemde bu mousetan 2 ay öncesine kadar. Üzerine Model D minus aldım, ve şu an her iki mouseda ben de. Ben ergonomik yapısı ve kullanılan malzemesini çok sevdim. Clickleri çok iyi. Bana soracak olursanız bu mouse rahatlıkla 500-600 TL arasını hak ediyor. Tabii HyperX mouse konusunda piyasaya kendini yeni atmaya başladığı için fiyatları uygun. Kendini bu şekilde devam ettirirse bu mouse bile 700-800 TL olur en az :p Şimdi düşünüyorum 600 TL başka hangi mouse alınır ? Çoğu bilindik mouselar daha yukarıdan başlıyor. Razer Deathadder V2 olmuş 830 TL. İlk aldığım zaman 400 TL idi. Arkadaşım 1-2 ay öncesi sanıyorum ki 500 TL almıştı. Genel olarak mouselara zam geldi.
 
300-400 aralığına düşeceğini sanmam, ama ne olur ne olmaz, olabilir. Ben çok mouse denedim ve açıkçası bu bahsettiğimiz farenin sensör sürümünü hiç denememiştim, bu yüzden biraz çekinmiştim. YouTube'dan izlediğim kadarıyla tutarlılığı ve ivme hızı benim hoşuma gitmişti. Ben de denemek için aldım. Çok mouse merak edip almışımdır böyle. Superlight da çok merak ediyordum ama biliyorsunuz çok pahalı bir model. Yine de onu bile deneme şansım oldu hem de bu mousetan 2 ay öncesine kadar. Üzerine Model D minus aldım, ve şu an her iki farede ben de. Ben ergonomik yapısı ve kullanılan malzemesini çok sevdim. Click'leri çok iyi. Bana soracak olursanız bu mouse rahatlıkla 500-600 TL arasını hak ediyor. Tabii HyperX mouse konusunda piyasaya kendini yeni atmaya başladığı için fiyatları uygun. Kendini bu şekilde devam ettirirse bu mouse bile 700-800 TL olur en az :p Şimdi düşünüyorum 600 TL başka hangi mouse alınır? Çoğu bilindik fareler daha yukarıdan başlıyor. Razer DeathAdder V2 olmuş 830 TL. İlk aldığım zaman 400 TL idi. Arkadaşım 1-2 ay öncesi sanıyorum ki 500 TL almıştı. Genel olarak mouselara zam geldi.

Birkaç hafta önce 400-460TL'ye alınabiliyordu bence Kara Cuma'da 400TL olur eğer dolar fırlamazsa.
 

Geri
Yukarı