Arkadaşlar merhaba, FreeSync monitörümde G-Sync etkinleştirmek için DisplayPort kablo deneyeceğim. Kabloyu Amazon'dan alacağım, eğer çalışmazsa iade etme işlemleri kolay mı? Sağlam kablo iade ettim diye sıkıntı çıkarırlar mı?
Hocam biz de ürün satıyoruz Trendyol ve Hepsiburada'da ve her 10 siparişten 1'i böyle. İsyan ediyoruz, keyfi iadelerin üstüne gidilsin diyoruz ama dinleyen yok. Dahası bu iadelerin kargo masrafları biz satıcılara yansıtılıyor, platform sahipleri için ne âlâ dünya.Aldığın üründe kusur yok ama iade etmek istiyorsun. Açıp kullanacaksın bir de. Sence doğru bir şey olur mu bu? Amazon kabul etse bile ya geri dönüşüme gönderecek, sana paranı verecek ya da sen yine paranı alacaksın başka birine 0 diye kargolayacaklar.
Hocam biz de ürün satıyoruz Trendyol ve Hepsiburada'da ve her 10 siparişten 1'i böyle. İsyan ediyoruz, keyfi iadelerin üstüne gidilsin diyoruz ama dinleyen yok. Bu arada çok büyük ihtimalle bu kablo çalışacak, ben sadece ya olmazsa diye konu açtım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.