Amazon'da iade süreci

HaIaskar

Decapat
Daha fazla  
Amazon yurt dışından Razer Hammerhead TWS X kulaklık satın almıştım ama sorunlu çıktı. Ürünün tek tarafında rahatsız edici bir cızırtı vardı. Amazon desteğe ulaştım ve ürünün stokta kalmadığını değişim olmayacağını söyledi. Bu yüzden para iadesi yapılacak ve ürün bende kalacak. Sizce bu süreçte bir problem yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon yurt dışından Razer Hammerhead TWS X kulaklık satın almıştım ama sorunlu çıktı. Ürünün tek tarafında rahatsız edici bir cızırtı vardı. Amazon desteğe ulaştım ve ürünün stokta kalmadığını değişim olmayacağını söyledi. Bu yüzden para iadesi yapılacak ve ürün bende kalacak. Sizce bu süreçte bir problem yaşar mıyım?
Yasayacaginizi dusunmuyorum Amazon cok kral firma. Bende yurt disindan bir urun almistim ve soylenen ozellikte olmadigi icin iade etmek istiyorum demistim adamlar urun sizde kalsin para iadesi 7 gun icerisinde yapilacak dedi. Sorun olmaz muhtemelen.

Paran yatacak ise bir sorun olmaz Amazon büyük bir firma müşteri memnuniyeti en ön planda. Başıma geldi bu tarz bir olay paramıda aldım ürün bende de kaldı bir sorun yaşamadım.

Yasayacaginizi dusunmuyorum Amazon cok kral firma. Bende yurt disindan bir ürün almistim ve soylenen ozellikte olmadigi icin iade etmek istiyorum demistim adamlar ürün sizde kalsin para iadesi 7 gun icerisinde yapilacak dedi. Sorun olmaz muhtemelen.

Nasıl güvenebiliyorlar ki bu kadar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı