Amazon'da PC Vergisi

mahmut karip

Hectopat
Daha fazla  
İyi Günler Amazon bana uygun geldi ama vergisi ne kadardır? Acaba nasıl oluyor bilenler cevaplarsa ayrıntıllı çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 400 TL bir eşya aldım bilgisayarım için, orada ne fiyat yazıyor ise onu ödedim şuanda gümrükten geçti gelicek. Yani demek istediğim orada yazan kadar ödüyorsun zaten vergi orada ne kadar olacağı gösteriliyor. Ek bir şey çıkacağını zannetmem, çıkmazda zaten.

upload_2015-11-3_18-28-52.png

Gördüğünü ödersin. Ve hatta kargon kaybolursa yenisini tekrar yollarlar.

Alt tarafta olan kayıp olan kargom. Üste olan yeni yolladıkları.

upload_2015-11-3_18-30-29.png

70 Dolar'ı geçince gümrükte bir vergi ödenmiyor muydu ?

Yoksa 70'doları geçince otomatik ücrete mi ekleniyor ?
Satın alırken eğer gümrük vergisine tabir ise göstericekler. Eğer gümrük ücreti sizden alırlarsa ve gümrükte çalışan para istemez ise senin paranı gire iade ederler.

Razer BlackWidow Chroma almayı düşünüyorum ben, biraz tuzlu ama değer :). Razer DeathRader Chroma ve Razer Goliathus Normal CONTROL Edition yolda.
Aras kargo kargomu kayıp etti. 2.sini istedim oda kayıp oldu sanırım küfür edicem nasıl bir sistem bu. Konuyu sapıtmak istemiyorum.

Aras kargodan bende memnun değilim. Geçenlerde bir adaptör aldım internetten. Aynı gün kargoya vermiş firma. Ertesi gün sabah 9'da şehrime gelmişti kargo. Ama o gün dağıtıma çıkartmadılar. Ertesi gün resmi tatil oldu. Ondan sonraki gün akşama doğru getirdiler kargoyu. Ertesi gün elime ulaşacak ürün 3 gün sonra geldi. Kötü bir firma.

Aras kargodan bende memnun değilim. Geçenlerde bir adaptör aldım internetten. Aynı gün kargoya vermiş firma. Ertesi gün sabah 9'da şehrime gelmişti kargo. Ama o gün dağıtıma çıkartmadılar. Ertesi gün resmi tatil oldu. Ondan sonraki gün akşama doğru getirdiler kargoyu. Ertesi gün elime ulaşacak ürün 3 gün sonra geldi. Kötü bir firma.
Konuma buradan bakabilirsiniz. Kargo ürünü kayıp ederse nereye şikayet edilir?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı