Elektronik Amazon'da Philips marka kahve makinelerinde vade farksız 9 taksit imkanı!

Makaleler
13
Yer
Edirne
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Anakart-
ASUS Prime B650M-R

-CPU-
AMD Ryzen 5 7500F

-Soğutma-
Thermalright Phantom Spirit 120 SE

-GPU-
Zotac RTX 4070 Super

-RAM-
Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30

-SSD-
Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD
Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD

-Kasa-
Corsair 3000D 650W

-Monitör-
Lenovo Legion Y27-30
Viewsonic VX2780J-2K 27”
Meslek
Öğretmen
Benim özellikle linkini bıraktığım ürün dikkatimi çekti. Bu kadar pahalı ürünlerde vade farksız 9 taksit imkanı gerçekten iyi. Bütçenize göre model düşünüp daha uygun bir makine alabilirsiniz. Makinelerin versiyonları arasında ne farklar vardır bilgim yok fakat hepsinde çok fazla yorum var ve olumlu.

Philips EP5547/90 Tam Otomatik LatteGo Espresso Makinesi
1718457092651.png

Birkaç gün içerisinde 5547 modelin siparişi vereceğim, ilk kez kahve makinesi deneyimim olacak.

Ürünün model farklarını görmek için şu siteden bakabilirsiniz (Üç ürüne kadar seçim yapıp ürünleri karşılaştırabiliyorsunuz):

Uzun zamandır fiyatları kontrol ediyordum ama bir türlü ya istediğim fiyatı bulamıyordum ya da güvenemediğim bir satıcı oluyordu. Bu paylaşımı görünce hemen baktım ve 5443/70 modelini almaya karar verdim. Paylaşım için teşekkürler.

Birkaç gün içerisinde 5547 modelin siparişi vereceğim, ilk kez kahve makinesi deneyimim olacak.

Ürünün model farklarını görmek için şu siteden bakabilirsiniz (Üç ürüne kadar seçim yapıp ürünleri karşılaştırabiliyorsunuz):

Sitesine göre 3 model arasında sıfır fark var.

55 serisi yeni çıktı ve soğuk kahve de yapabiliyor diye biliyorum, internet sitesinde 53 serisi 13 çeşit kahve yapabiliyorken 55 serisi 20 çeşit olarak görünüyor. Tabi konudan daha çok anlayan arkadaşlardan görüş almak daha sağlıklı olur.

55 serisi yeni çıktı ve soğuk kahve de yapabiliyor diye biliyorum, internet sitesinde 53 serisi 13 çeşit kahve yapabiliyorken 55 serisi 20 çeşit olarak görünüyor. Tabii konudan daha çok anlayan arkadaşlardan görüş almak daha sağlıklı olur.

55xx, 54xx modellerinden daha yenidir, temel farkı buzlu kahve yapabilmesidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı