Amazon'da satılan ASUS GeForce Cerberus GTX 1050Ti ekran kartı güvenilir mi?

Bu ürün Amazon Almanya tarafından satılıyor. Ürüne 1 sene Amazon garanti veriyor. Menşei Çin olması Çin'de üretilmesi anlamına geliyor. Apple da Amerikalı firma ama Çin'de üretim yapıyor. Ayrıca Tayvan ile Çin'i Kıbrıs ile Türkiye gibi düşün.

O fiyatlarda ikinci el düşünürseniz 1660S-Ti veya RTX 2060 bulunabilir diye düşünüyorum tabi sisteminizin diğer bileşenleri de önemli.
Hocam çok fazla oyun oynamıyorum sadece CS:GO'da 300'e yakın FPS versin yeter benim için. Sıfır olması tercihimdir çünkü uzun süreli kullanmayı düşünüyorum. Diğer parçalar ise şöyle; i3-12100F , 16 GB 3000 MHz bellek, 500 Watt Thermaltake güç kaynağı, Asus Prime H610M-E D4 anakart.

Hocam ben daha önce çok alışveriş yapmadım bu site güvenilir midir acaba? Ayrıca Biostar'ı da ilk defa gördüm.

Sıfır istiyorsanız üstteki tarzda bir 1650'de olabilir veya 6500XT falan da bakabilirsiniz. İkisi de 1050 Ti'dan daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…