Amazon'da satılan PS2 sıfır mı?

Peki o halde oyun nasıl bulabilirz? Mecbur cihazı kırmamız gerek herhalde USB üzerinden oyunda yükleyebiliyormuşuz. Korsan kullanmak istemem ama adam akıllı oyun yok ki piyasada.
Korsan oyun satılıyor. Aynı satıcı satıyor GittiGidiyor üzerinde. Ek olarak çip taktırmak zamanında ucuzdu. Şuan pek pahalı değildir fakat ucuzdur. Ek olarak USB cihazı taktığın gibi oynayamazsın. Cihazın kırık olması lazım. Yine çip taktıracaksın.
 
Nereden baksan 600₺ tutar birkaç oyun vs. alsan ayrıca çok da çeşitlilik yok mesela GTA San Andreas bulamadım olanlarda koleksyonluk diye 400₺'ye satıyor. Ne zaman bu kadar pahalandı bir PS2? Biraz daha bütçemi arttırsam Switch Lite alacaksın neredeyse.
 
Sıfır ps2 kalmadı maalesef ama şöyle bir şey olabilir göz okuyucu değiştirmiş olabilir yani sıfır takılabilir motoru falan değişir kapakları Büyük ihtimalle temizdir eğer almak isterseniz satarım size orjinal de var çipli de var usb hdd li sistemleri de mevcuttur slim için
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00