Amazon.com.tr Amazon'da normalde 3.100TL satılan Xbox 9.nesil Gamepad'i satıcılar kısmına girince 2000 TL'ye var. Bu ürünün garantisi var mı? 2000 TL olan. Bir de değer mi sizce almaya? Yoksa para üstüne para koyup daha pahalısını mı almak mantıklı?
Amazon.com.tr Amazon'da normalde 3.100TL satılan Xbox 9.nesil Gamepad'i satıcılar kısmına girince 2000 TL'ye var. Bu ürünün garantisi var mı? 2000 TL olan. Bir de değer mi sizce almaya? Yoksa para üstüne para koyup daha pahalısını mı almak mantıklı?
Microsoft Xbox Wireless Controller 9. Nesil Oyun Kolu Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Xbox Core Wireless Controller Mavi Shock Blue en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Microsoft Xbox Wireless Controller Siyah 9.Nesil ( Microsoft Türkiye Garantili ) ürünü Nethouse farkıyla sizlerle! Hemen gelin avantajlı fırsatları kaçırmayın.
2 defa amazondan aynı ürünü aldm. İlkinde satıcıya dikkat etmediğim için stok bitince farklı bir mağazanın sattığı ürün geldi, garantisini kontrol ettiğimde 3 ayı kalmıştı ve kutu içeriği eksikti. Amazona ulaştım iade kodu aldım ve ürünün satıcısının da amazon olduğuna dikkat ederek tekrar aldım. İkinci gelenin garanti sürecini ben başlattım, hala daha kullanıyorum herangi bir sorun yok.