Çözüldü Amazon'da TL desteği var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Altuğ Şara

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ilk olarak iyi günler. Daha önce yurt dışından (Amazon.com'dan) hiç alışveriş yapmadım. Burda atıyorum 30 dolarlık bir şey alıcam. 81 TL ediyor. Bunu mastercarddan ödeyeceğim tl kabul edermi ? Lütfen cevap verin arkadaşlar ve mastercard dediğim paypal nakit card. Şimdiden teşekkürler.

Aldığın şey örneğin 20 dolarlık olsun. Paypal'dan onun TL karşılığı kadar para çekiliyor yani 54 TL örneğin.

Teşekkür ederim peki ben mesela blackwidow ultimate alacağım klavye. Şimdi bunu aldım kargoyla getirdiler bu kargoya bir daha para ödüyormuyuz ?

Evet yazdı fakat bunu internetten alışveriş yaparken mi ödüyoruz yoksa kargo geldiğinde parayı elden mi veriyoruz. Eğer internetten ödüyorsakta bu kargocu bizden yeniden bir ek para ister mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet yazdı fakat bunu internetten alışveriş yaparken mi ödüyoruz yoksa kargo geldiğinde parayı elden mi veriyoruz. Eğer internetten ödüyorsakta bu kargocu bizden yeniden bir ek para ister mi ?
Amazon.com'dan Ayrıntılı Alışveriş Rehberi ve SSS | Technopat Sosyal
Rehberde hepsinin cevabı var inceleyin.
İnternetten alınan çoğu ürün kredi kartı ile peşin çeker. Elden para almaz. Kargo ücreti ödediysen tekrar neden ödeyeceksin?

Yardımlarınız için hepinizden çok teşekkür ederim. Çok fazla yardımınız dokundu sağol technopat ailesi :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı