Amazon'da verilen vergiler ve ek ücretler dışında ücret alınır mı?

Ruzgar3535

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben Amazon'dan PSP vita ve klavye almak istiyorum ve ikisi beraber 16 k civarı bir para tutuyor. Amazon'da ve siparişin toplamının 16k olduğunu soyluyor ve ben bu ürünleri sipariş ettiğim zaman benim hesabımdan 16 k mı çekilecek yoksa daha fazla mı çekilecek? Çünkü bir gümrük hesaplama sitesine 16k yazdığım zaman vergilerle birlikte 30 k civarı bir paraya ulaşacağını hesaplıyor yani Amazon'da yazan 16 k dışında bir para öder miyim. Ödersem ne kadar fazla veya az para alırım bilen kişiler yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar ben Amazon'dan PSP vita ve klavye almak istiyorum ve ikisi beraber 16 k civarı bir para tutuyor. Amazon'da ve siparişin toplamının 16k olduğunu soyluyor ve ben bu ürünleri sipariş ettiğim zaman benim hesabımdan 16 k mı çekilecek yoksa daha fazla mı çekilecek? Çünkü bir gümrük hesaplama sitesine 16k yazdığım zaman vergilerle birlikte 30 k civarı bir paraya ulaşacağını hesaplıyor yani Amazon'da yazan 16 k dışında bir para öder miyim? Ödersem ne kadar fazla veya az para alırım bilen kişiler yardımcı olabilir mi?

Ürün yurt dışından gelecekse evet gümrükte kalır ve vergi ödersiniz. 30 euro sınırını bir hayli aşıyor çünkü.

Hocam evet yurt dışından alacağım ama ne kadar vegi oderim sitede %60 falan diyorduda.
1752179545491.png

Gümrük müşaviri tutmanız gerekebilir tam olarak ne kadar gümrük vergisi kesilir bende bilmiyorum.

Hocam 30 eurodan düşük gönderiler için o. 16.000TL haylice geçiyor o sınırı. Buradanda okuyabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2532184

Ohoo saçmalık resmen. 1.5 yıl önce SSD, RAM ve laptop çantası almıştım fena ucuza gelmişti Amazon Almanya'dan iyi ki almışım dedim tekrardan şimdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı