Amazon'daki ayakkabı In Street'den neden ucuz?

Botox Reis

Hectopat
Amazon'da bu ayakkabıyı alacağım indirim ile 1870 TL'ye geliyor, aynı ayakkabı In Street'de ise indirimle 2690'a geliyor. Amazon'da neden ucuz, orijinal mi? Amazon'daki yorumlarda birisi puma kalitesinde değil ve orijinal değil demiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon'da bu ayakkabıyı alacağım indirim ile 1870 TL'ye geliyor, aynı ayakkabı In Street'de ise indirimle 2690'a geliyor. Amazon'da neden ucuz, orijinal mi? Amazon'daki yorumlarda birisi puma kalitesinde değil ve orijinal değil demiş.

Bir sorun olacağını sanmıyorum çünkü Amazon satıcısı direkt puma.

Bir sorun olacağını sanmıyorum çünkü Amazon satıcısı direkt puma.
Yorumlarda birisi orijinal değil demişti de fiyatına bakınca ben de güvenemedim. Amazon'un kendi satıcısı orijinal ürün sattığını biliyorum her zaman alışverişimi oradan yaparım. Enayi gibi 2600 lira vereceğime Amazon'dan alırım daha iyi :D.

Amazon bu gibi markaları direkt orijinal distribüröelerinden temin ediyor diye biliyorum. Yani bende 50 tane Puma var, Amazon al sen sat diyemiyorsun. Kendi sattığı ürünlerde de probleminiz ne olursa olsun iade vs şeyler çok kolay oluyor.
Evet hocam iade gibi durumları mükemmel biliyorum.

Mesela hocam ayakkabıda kenarlarında falan açılma gibi bir şey olursa iade edebiliyoruz değil mi?
Hocam geldiğinde küçük bir leke gördünüz diyelim ya da 2 4 kere giydiniz diyelim sonra farkettiniz. Yİne de iade yapabiliyorsunuz belli bür süreyi geçmediği sürece. Belirli süreyi geçince büyük ihtimalle garanti süreci işler ve ürün iade alınmadan önce rapor çıkartılması istenir.

Hocam geldiğinde küçük bir leke gördünüz diyelim ya da 2 4 kere giydiniz diyelim sonra farkettiniz. Yİne de iade yapabiliyorsunuz belli bür süreyi geçmediği sürece. Belirli süreyi geçince büyük ihtimalle garanti süreci işler ve ürün iade alınmadan önce rapor çıkartılması istenir.
Anladım hocam bilgi için teşekkürler.

@KafadanKontak bir de hocam Amazon'da Unisex ayakkabı yazıyor, In Street de ise erkek sneaker diye yazıyor. Hiç düşünmeden Amazon'dan mı alayım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı