4Roses
Hectopat
Selamlar, yakın zamanda kardeşime doğum günü hediyesi olarak bir sistem toplamak istiyorum, ayrıca benim bilgisayarımın da güncel yeni bir ekran kartına ihtiyacı var ama Türkiye'de sağlam bir ekran kartını kara borsa harici bulmak mümkün değil. Araştırırken gözüme Amazon'un yurt dışındaki ilanları çarptı, bu kartları Türkiye'ye sipariş etmemin bir yolu var mıdır? O da olmazsa AliExpress'ten veya diğer Çinli sitelerden Türkiye'ye getirebilir miyim, getirirsem gümrükte ekstra bir fahiş düzeyde vergi uygulanır mı üstüne?
Hepsini geçtim bu kartların birçoğu ikinci el aslında, bu konuda bir sıkıntı yaşar mıyım? 2 ay sonra arızalanırsa iade veya garanti söz konusu mudur?
Anakart, RAM, CPU, SSD gibi temel bileşenleri de topladım bu arada tek ihtiyacım 2 tane minimum 1080 Ti veya üst model kart ama kendi fiyatlarında, kara borsa fiyatlarından değil stok market fiyatlarından almak istiyorum.
Bayrama kadar yetiştirmem lazım, siz bana yardımcı olun iyiliğiniz karşılıksız kalmaz. Beni göreni ben de görürüm
Sağlıcakla kalın.
Hepsini geçtim bu kartların birçoğu ikinci el aslında, bu konuda bir sıkıntı yaşar mıyım? 2 ay sonra arızalanırsa iade veya garanti söz konusu mudur?
Anakart, RAM, CPU, SSD gibi temel bileşenleri de topladım bu arada tek ihtiyacım 2 tane minimum 1080 Ti veya üst model kart ama kendi fiyatlarında, kara borsa fiyatlarından değil stok market fiyatlarından almak istiyorum.
Bayrama kadar yetiştirmem lazım, siz bana yardımcı olun iyiliğiniz karşılıksız kalmaz. Beni göreni ben de görürüm
Son düzenleyen: Moderatör: