Amazon'daki kartlar Türkiye'ye sipariş edilebilir mi?

4Roses

Hectopat
Selamlar, yakın zamanda kardeşime doğum günü hediyesi olarak bir sistem toplamak istiyorum, ayrıca benim bilgisayarımın da güncel yeni bir ekran kartına ihtiyacı var ama Türkiye'de sağlam bir ekran kartını kara borsa harici bulmak mümkün değil. Araştırırken gözüme Amazon'un yurt dışındaki ilanları çarptı, bu kartları Türkiye'ye sipariş etmemin bir yolu var mıdır? O da olmazsa AliExpress'ten veya diğer Çinli sitelerden Türkiye'ye getirebilir miyim, getirirsem gümrükte ekstra bir fahiş düzeyde vergi uygulanır mı üstüne?

Hepsini geçtim bu kartların birçoğu ikinci el aslında, bu konuda bir sıkıntı yaşar mıyım? 2 ay sonra arızalanırsa iade veya garanti söz konusu mudur?

Anakart, RAM, CPU, SSD gibi temel bileşenleri de topladım bu arada tek ihtiyacım 2 tane minimum 1080 Ti veya üst model kart ama kendi fiyatlarında, kara borsa fiyatlarından değil stok market fiyatlarından almak istiyorum.

Bayrama kadar yetiştirmem lazım, siz bana yardımcı olun iyiliğiniz karşılıksız kalmaz. Beni göreni ben de görürüm :) Sağlıcakla kalın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alabilirsiniz ama 2. el veya başka satıcılardan alırsanız sorun yaşama ve sorun yaşadığınızda çözülememe sorunu var. Satıcı Amazon olmalı fakat adamlar bunlar için bot kurmuş 1-2 saniye içinde Amazon stoğu gelince bitiyor. Çok zor alabilmeniz.

Alabilirsiniz ama 2. el veya başka satıcılardan alırsanız sorun yaşama ve sorun yaşadığınızda çözülememe sorunu var. Satıcı Amazon olmalı fakat adamlar bunlar için bot kurmuş 1-2 saniye içinde Amazon stoğu gelince bitiyor. Çok zor alabilmeniz.
Bu kart gayet sıfır olarak satılıyor fiyatı oldukça makul. Tam olarak sorun ne burada?
Olur yolu yok mudur arkadaşlar ekran kartına kadar bütün sistemi de topladım muhakkak hiç olmazsa bir tane ekran akrtı almam lazım her türlü öneriye açığım şuanda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı